Σηκώνουν μανίκια στη ΝΟΔΕ. Οι επόμενες κινήσεις

0

image

Σήμερα η Νομαρχιακή της ΝΔ έχει ειδική συνεδριάση σε γνωστό ξενοδοχείο της Κορινθου με θέμα τον σχεδιασμό για τις επικείμενες εκλογές του Σεπτέμβρη.

Απ’ όσο γνωρίζουμε ο σχεδιασμός από τον επικεφαλής της ΝΟΔΕ και τους συνεργάτες του έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό διάστημα με σκοπό η ΝΔ να είναι πανέτοιμη οργανωτικά και στελεχιακά για να δώσει μια από τις πιο δύσκολες και αμφίροπες εκλογικές αναμετρήσεις. Άλλωστε οι εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ έδειχναν να δικαιώνονται τα περί παρένθεσης ενώ ειδικά στο ΣΥΡΙΖΑ κορινθίας ήταν εμφανές οι διαφοροποιήσεις από νωρίς.

Την Κυριακή αναμένεται στην Κόρινθο και ο Πρόεδρος της ΝΔ κ. Ευαγγ. Μεϊμαράκης ο οποίος θα επισκεφτεί αυτοδιοικητικούς, επιμελητηριακούς φορείς και θα συμμετάσχει σε ειδική συνεδριάση της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Σαφώς όμως η ΝΔ Κορινθίας θα συζητήσει όλο αυτό το διάστημα την ενίσχυσή της σε πρόσωπα και στρατηγικές με δεδομένο ότι οι πρώην βουλευτές λόγο της λίστας δεν πρόκειται να σκοτωθούν κιόλας.

Πληροφορούμαστε πως για ακόμα μια φορά τα παίζει το όνομα του πρόεδρου της ΝΟΔΕ Χ. Δημητρόπουλου, ο οποίος βολιδοσκοπείται για την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του κόμματος σε περίπτωση αλλαγής στις λίστες εκλογής.

Πληροφορούμαστε επίσης ότι οργανωτικά η ΝΔ θα φορτσάρει από νωρίς, ενώ θα υπάρξουν σχεδόν καθημερινά κλιμάκια σε κάθε περιοχή του νομού χαρακτηριστικό της λειτουργίας του προέδρου της ΝΟΔΕ (θυμηθείτε τις ευρωεκλογές)

Ο πολιτικός σχεδιασμός αν και κεντρικός, θα λάβει …νομαρχιακές πινελιές ενώ αναμένονται, αν οι πληροφορίες μας ευσταθούν, ονόματα έκπληξη που θα πλαισιώσουν τα εν λόγω κλιμάκια.

Απάντηση