Σίγουρος ο Παπαδημούλης για μια καλή συμφωνια

0

Αισιόδοξος ότι θα υπάρξει μία θετική συμφωνία εμφανίστηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης που είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

image

«Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταλήξουμε σε μιά καλή συμφωνία και φυσικά αυτή θα στηριχτεί και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από την Κοινοβουλευτική μας Ομάδα και εκτιμώ και από τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού» δήλωσε ο κ. Παπαδημούλης.

Ο κ. Παπαδημούλης, όπως ανέφερε, ενημερώθηκε αναλυτικά από τον πρωθυπουργό, αντάλλαξαν απόψεις και σημείωσε ότι το πλαίσιο των στόχων έχει περιγραφεί με απόλυτη σαφήνεια από τον πρωθυπουργό, στην ομιλία του χθες το βράδυ.

Ερωτηθείς εάν θα τεθεί θέμα ψήφου εμπιστοσύνης για την έγκριση ή όχι από τη Βουλή, ο κ. Παπαδημούλης σημείωσε: «Αυτήν τη στιγμή προέχει να πετύχουμε και σύντομα την καλύτερη δυνατή συμφωνία» και πρόσθεσε ότι «όλα τα άλλα θα κριθούν στην ώρα τους και θα ανακοινωθούν από τον πρωθυπουργό».

Σε ερώτηση για το εάν ο λόγος της σημερινής παρουσίας της κ. Κωνσταντοπούλου στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν «να πέσουν λίγο οι τόνοι και εσωκομματικά;», ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε: «Εγώ μίλησα με τον πρωθυπουργό για μία ώρα» και παρέπεμψε για τα υπόλοιπα, όπως είπε, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

http://newpost.gr/post/462897/papadhmoylhs-tha-kleisoyme-mia-kalh-symfwnia?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Leave a Reply