Πολιτική

Σε «εμφύλιο φαίνεται πως εξελίσσεται η κόντρα ΝΔ-ΔΑΚ

Σε «εμφύλιο» φαίνεται πως εξελίσσεται η κόντρα ΝΔ-ΔΑΚΕ, μετά τη διαγραφή του Νίκου Κιουτσούκη, καθώς πολλές οργανώσεις της ΔΑΚΕ αντέδρασαν με ανακοινώσεις τους, στις οποίες επιτίθενται στη Συγγρού.

Με νέα δήλωσή του ο Νίκος Κιουτσούκης, ευχαριστεί τις οργανώσεις των ΔΑΚΕ για τη συμπαράστασή τους και τονίζει πως ΔΑΚΕ «σημαίνει δύναμη».

«Θέλω να ευχαριστήσω τις οργάνωσεις των ΔΑΚΕ, τα ΔΣ., τα μέλη  μας και όλους όσους αντέδρασαν, για τη διαγραφή μου με συνοπτικές διαδικασίες και κατασκευασμένο κατηγορητήριο…Εμείς δεν αλλάξαμε! Εμείς δεν χειραγωγούμαστε, δεν εκβιαζόμαστε, δεν διασπαζόμαστε! Είμαστε όλοι μαζί! Αγωγιζόμαστε για τα δίκαιά μας! Γονατίσαμε για να βάλουμε δύναμη να σηκωθούμε…ΔΑΚΕ σημαίνει δύναμη!», λέει χαρακτηριστικά.

» φαίνεται πως εξελίσσεται η κόντρα ΝΔ-ΔΑΚΕ, μετά τη διαγραφή του Νίκου Κιουτσούκη, καθώς πολλές οργανώσεις της ΔΑΚΕ αντέδρασαν με ανακοινώσεις τους, στις οποίες επιτίθενται στη Συγγρού.

Με νέα δήλωσή του ο Νίκος Κιουτσούκης, ευχαριστεί τις οργανώσεις των ΔΑΚΕ για τη συμπαράστασή τους και τονίζει πως ΔΑΚΕ «σημαίνει δύναμη».

«Θέλω να ευχαριστήσω τις οργάνωσεις των ΔΑΚΕ, τα ΔΣ., τα μέλη μας και όλους όσους αντέδρασαν, για τη διαγραφή μου με συνοπτικές διαδικασίες και κατασκευασμένο κατηγορητήριο…Εμείς δεν αλλάξαμε! Εμείς δεν χειραγωγούμαστε, δεν εκβιαζόμαστε, δεν διασπαζόμαστε! Είμαστε όλοι μαζί! Αγωγιζόμαστε για τα δίκαιά μας! Γονατίσαμε για να βάλουμε δύναμη να σηκωθούμε…ΔΑΚΕ σημαίνει δύναμη!», λέει χαρακτηριστικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close