Σχόλιο της τομεακής επιτροπής Κορινθίας του ΚΚΕ για τις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας για το φράγμα του Ασωπού

0

<

p dir=”ltr” style=”line-height:1.2;margin-top:5pt;margin-bottom:5pt;text-align: justify;”>Το μεγάλο ερώτημα είναι, γιατί τόσα χρόνια οι κυβερνήσεις της Ν.Δ του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και του ΣΥΡΙΖΑ χαϊδεύουν τον ανάδοχο στο φράγμα του Ασωπού. Στάση που τον αποθρασύνει και δεν πηγαίνει ούτε στις συναντήσεις που τον καλούν η Περιφέρεια και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Έχει φροντίσει βέβαια, με την ανοχή των κυβερνήσεων να έχει εισπράξει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για το έργο που δεν έχει πραγματοποιήσει.

<

p dir=”ltr” style=”line-height:1.2;margin-top:5pt;margin-bottom:5pt;text-align: justify;”>Είναι στα χέρια των εργαζομένων, των αγροτών, των λαϊκών στρωμάτων, βγάζοντας τα αναγκαία πολιτικά συμπεράσματα, να ξεσηκωθούν και να απαιτήσουν οργανωμένα να μπει τέλος στην ασυδοσία των καπιταλιστικών ομίλων, να ξεκινήσει τώρα και να ολοκληρωθεί το έργο.

Να αποζημιωθούν τώρα οι αγρότες για τα χωράφια που απαλλοτριώθηκαν και να καταβληθούν όλα τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους. 

Leave a Reply