Πολιτική

Σαμαράς: Ηθική υποχρέωση όλων να συμβάλλουμε στην ανάκαμψη του τόπου.

Ως ηθικό χρέος παρουσίασε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, την ανάγκη να συμβάλλουν όλοι στην προσπάθεια για την ανάκαμψη του τόπου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με το προεδρείο ένωσης ελλήνων εφοπλιστών στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία και του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωνσταντίνου Μουσουρούλη, οι εφοπλιστές ενημέρωσαν για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο χώρος της ναυτιλίας . Παράλληλα, συζητήθηκαν και τρόποι με τους οποίους θα μπορούσαν να συμβάλουν για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Ο κ. Σαμαράς ανέφερε χαρακτηριστικά πως «σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο τόπος μας είναι και ουσιαστικό και ηθικό το χρέος όλων να συμβάλουν στην προσπάθεια για την ανάκαμψη του τόπου».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ενωσης Εφοπλιστών Θεόδωρος Βενιάμης διαβεβαίωσε τον Αντώνη Σαμαρά πως «ο εφοπλιστικός κόσμος συναισθανόμενος την κρισιμότητα των στιγμών αλλά και τη μοναδική ευκαιρία που έχει η χώρα να ανακάμψει και να αναπτυχθεί, ανταποκρίνεται πλήρως στις προκλήσεις, δηλώνει «παρών» και συμβάλει στην προσπάθεια μέσα από τα φορολογικά έσοδα που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος».

Τέλος, ο κ. Μουσουρούλης, τόνισε πως «η χώρα μας βρίσκεται στη δυσκολότερη στιγμή μιας πολύ κρίσιμης περιόδου», ενώ επεσήμανε πως η συζήτηση που έγινε με τους Έλληνες εφοπλιστές στηρίζεται κυρίως στην κοινή προσπάθεια να υπάρξει στήριξη της ελληνικής οικονομίας, αυτές τις δύσκολες στιγμές.

«Εκτιμώ ότι αυτός ο κοινός τόπος θα οδηγήσει σε αποτελέσματα. Η Ενωση Εφοπλιστών έχει αύριο διοικητικό συμβούλιο και από εκεί και πέρα θα εξελιχθεί αυτή η συζήτηση. Εκείνο που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι αυτή τη δύσκολη περίοδο όλοι οι Ελληνες στηρίζουν την πατρίδα κι αυτό φαίνεται καθαρά», δήλωσε ο κ. Μουσουρούλης.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Πηγή: Σαμαράς: Ηθική υποχρέωση όλων να συμβάλλουμε στην ανάκαμψη του τόπου | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/70193#ixzz2836LFVn9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close