Για τη γυναίκα που αναζητά ρούχα σχεδιαστών που μπορούν να αναδείξουν τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της υπάρχει ένα όνομα: Rien!

Rien σημαίνει «τίποτα».

Την ίδια στιγμή η δημιουργός του Penny Vomva μοιάζει να προσφέρει όλα όσα μια σύγχρονη γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της έχει στο μυαλό της. Τα φορέματα (δες τα εδώ), όπως και όλα τα υπόλοιπα ρούχα και αξεσουάρ της συλλογής, έχουν ως στόχο όχι να μετατρέψουν μια γυναίκα σε μια άλλη, αλλά αντίθετα να βγάλουν στην επιφάνεια εκείνο το κομμάτι της προσωπικότητας της που την κάνει μοναδική και ξεχωριστή.


Η σχεδιάστρια και δημιουργός του brand, ήδη από τα πρώτα βήματά της στο χώρο δηλώνει ξεκάθαρα πως μια γυναίκα δεν χρειάζεται τίποτα για να είναι στη μόδα. Αντίθετα αυτό που πρέπει να αναζητήσει στα ρούχα σχεδιαστών είναι τα κομμάτια εκείνα που όχι μόνο ταιριάζουν στη ίδια αλλά αυτό που στην πραγματικότητα ΕΙΝΑΙ η ίδια.

Για τη γυναίκα λοιπόν που αναζητάει γυναικεία ρούχα online επώνυμα, η συλλογή Rien προσφέρει κάτι πραγματικά μοναδικό. Φορέματα, ρούχα και αξεσουάρ εξαιρετικής ποιότητας που συνδυάζουν το στυλ και τη διαχρονικότητα με μια απίστευτη αρμονία. Βγαλμένη από έναν κόσμο σχεδόν ονειρικό η παραπάνω συλλογή μπορεί να σε ταξιδέψει σε χώρους εξωπραγματικούς με οδηγούς την τέχνη και τη δημιουργική φαντασία.

Κάθε συλλογή της Penny Vomva είναι απλά κάτι ξεχωριστό. Τα αιθέρια και πολυτελή υφάσματα αγκαλιάζουν το σώμα την ίδια στιγμή που η δαντέλα, τα κρόσσια, οι παγιέτες και οι διαφάνειες δημιουργούν ένα πρωτότυπο αισθητικά μείγμα που είναι ξεκάθαρα προορισμένο να ξεχωρίσει.

Πως μπορεί κάποιος να δει τη συλλογή rien;

Τα ρούχα της Penny Vomva μπορεί κανείς να τα βρει σε επιλεγμένα καταστήματα στην Αθήνα, την ηπειρωτική Ελλάδα και αρκετά νησιά. Μπορεί επίσης να έρθει σε επαφή με αυτά μέσα το site rien.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here