«Αυτό είναι το τελευταίο πακέτο μέτρων», εξήγησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοϊδης μιλώντας στη πρωινή εκπομπή του Mega.

 

Ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και ιστορικό στέλεχος της Αριστέρας, Μανώλης Γλέζος αναφέρθηκε στην Ευρώπη η οποία όπως είπε ανήκει στους λαούς της.

«Να χυθεί άπλετο φως, να δούμε ποιοι τα πήραν», είπε σήμερα, στη διάρκεια εκπομπής της ΝΕΤ, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αργύρης Ντινόπουλος, με αφορμή τις αποκαλύψεις της REAL NEWS.

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας, Μεϊμαράκης, Λιάπης και Βουλγαράκης κατονομάζονται εγγράφως, ύστερα από κατάθεση του κτηματομεσίτη Ιωσήφ Λιβανού, πρώην συνεργάτη του Ι. Καρούζου, για συμμετοχή σε υπόθεση που εξετάζει το ΣΔΟΕ και αφορά σε μεγάλο κύκλωμα που ξέπλυνε μαύρο χρήμα αγοράζοντας ακίνητα αξίας 10,2 δισ. Ευρώ.

Ο κ. Ντινόπουλος είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορεί να μας λένε όλοι ότι παντρεύτηκαν πλούσιες γυναίκες» και ότι «δεν γίνεται με την βουλευτική αποζημίωση, να πλουτίζουν οι πολιτικοί». Επανέφερε τέλος την πρόταση του Αντώνη Σαμαρά, για έλεγχο του πόθεν έσχες, όλων όσοι διατέλεσαν σε κυβερνητικές θέσεις, από το 1974 μέχρι σήμερα.

«Όλοι οι ένοχοι να οδηγηθούν στο δικαστήριο», είπε σήμερα σε εκπομπή της ΝΕΤ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, με αφορμή τις αποκαλύψεις της Real News, προσθέτοντας ότι «πρέπει να συμπράξουν όλοι, η Δικαιοσύνη, το ΣΔΟΕ, αλλά και τα κόμματα», ώστε να χυθεί άπλετο φως, γρήγορα και να μη χαθεί χρόνος».

«Να ανοίξουμε τα παράθυρα, να ξεβρομίσει ο τόπος, λέει ο απλός λαός και αυτό πρέπει να κάνουμε», είπε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Γιοβανόπουλος, με αφορμή τις αποκαλύψεις της Real News.ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here