Πρωτοβουλία Πολιτών και Φορέων για τον Προαστιακό του Λουτρακίου

1

Η πρωτοβουλία πολιτών & φορέων για τον προαστιακό του Λουτρακίου, με την από
8/9/2020 ανακοίνωση , έχει απαντήσει και ενημερώσει διεξοδικά την κοινωνία, με στοιχεία, για το τι πραγματικά ισχύει, για το έργο του προαστιακού!

Ωστόσο, η επικίνδυνη για την κοινωνία, παραμόρφωση της πραγματικότητας, με την παράθεση φωτογραφιών από την υποδομή της τερματική στάσης, του προαστιακού σιδηροδρόμου στην οδό Αιγαίου, ΩΣ ΔΉΘΕΝ ΜΈΡΟΥΣ ΥΨΗΛΏΝ ΤΟΙΧΩΜΆΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΦΈΡΕΙ, Η ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΉ ΓΡΑΜΜΉ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟ ΜΉΚΟΣ ΤΗΣ ΟΥΔΕΜΊΑ ΣΧΈΣΗ ΈΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ και αποκαλύπτει το ποσό κακόβολοι είναι οι εμπνευστές της. Αφού με βάση τις μελέτες, θα κατασκευαστεί χαμηλό και καλαίσθητο κάγκελο που θα λύνεται στα όρια της διασταύρωσης της γραμμής με τους προβλεπόμενους από το ΓΠΣ Λουτρακίου, δρόμους και το οποίο θα αποτελεί στοιχείο, του αστικού εξοπλισμού! Ακριβώς όπως συνέβαινε από το 1991 – 2007 με το αστικό κομμάτι της γραμμής, που όδευε παράλληλα με την οδό Κορίνθου! (βλέπε επισυναπτόμενη φώτο)

Ο συλλογικός μας φορέας, που αποκλειστική του μέριμνα, έχει μόνο την προάσπιση των συμφερόντων της συντριπτικής πλειοψηφίας των συμπολιτών μας, καθώς και των συμφερόντων του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων, δεν θα αναλωθεί και πάλι, στο να απαντήσει σε απόψεις, πιο ισχνές από τις αγελάδες του Φαραώ,οι οποίες συν τοις άλλοις, στερούνται παντελώς επιστημονικής υποστήριξης !

Επιπλέον, δεν θα ρίξουμε νερό στο μύλο, όσων θέλουν να δημιουργήσουν χάος & σύγχυση στην τοπική κοινωνία και προσπαθούν εκών άκων, να ταυτίσουν τα προσωπικά τους “θέλω” με τα συμφέροντα ολοκλήρου του δήμου Λουτρακίου!

Γι’ αυτό και ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας, ότι το έργο του προαστιακού, έχει κερδίσει όλες τις δικαστικές μάχες, δεν έχει σταματήσει στιγμή , εποπτεύεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, όπως είναι η διεύθυνση τεχνικών έργων, αλλά και την ΕΡΓΟΣΕ, εξελίσσεται κανονικά, με βάση το ΓΠΣ Λουτρακίου, τις εγκεκριμένες μελέτες και τα χρονοδιαγράμματα, σύμφωνα με τα οποία, θα παραδοθεί εντός του 2021!

Τέλος, καλούμε αυτούς τους λίγους εναπομείναντες, να σεβαστούν την πολεοδομική νομιμότητα του νέου σχεδίου πόλης, όπως έχει κάνει η συντριπτική πλειοψηφία των ιδιοκτητών στο Λιβαδάκι,
να σταματήσουν να επινοούν πλασματικά προβλήματα, να εγκαταλείψουν τα καπρίτσια, παριστάνοντας ποτέ τους αυτοτόφωτους συγκοινωνιολόγους και πότε τους “ενιστάμενους”, διότι η συνεργασία τους με την παραχώρηση των προβλεπόμενων μέτρων από τις ιδιοκτησίες τους, στο Δήμο, είναι μονόδρομος, προκειμένου να κατασκευαστεί τμήμα της ανατολικής πλευράς της οδού Κορίνθου για την δικιά τους εξυπηρέτηση !

1 COMMENT

  1. Ναι ήθελε το Λουτράκι προαστιακό για να έρχονται οι Ρώσοι μήπως να φτιάξουμε και στην Κόρινθο ένα μέτρο

Leave a Reply