Πρόκριση της Ουγγαρίας με το «χρυσό» 1-1 με την Ισλανδία

0

ImageHandler (1)

Οι Ούγγροι πνηγύρισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro ισοφαρίζοντας με αυτογκόλ του Σίβαρσον

Για 88 λεπτά βρισκόταν πολύ κοντά όχι απλά στη νίκη, αλλά είχε εξαιρετικά μεγάλες πιθανότητες να πετύχει ακόμα και το θαύμα της πρόκρισης. Ναι είχε προηγηθεί με ανύπαρκτο πέναλτι, αλλά η αλήθεια είναι πως η τύχη δεν φέρθηκε καθόλου καλά στην Ισλανδία. Και δεν φέρθηκε γιατί δύο λεπτά πριν το τέλος, ένα αυτογκόλ του Σίβαρσον έκανε το 1-1 και έδωσε την πρόκριση στην Ουγγαρία.

Οι Μαγυάροι μέχρι εκείνο το λεπτό είχαν την ανούσια κυκλοφορία της μπάλας, αλλά δεν μπορούσαν με τίποτα να διασπάσουν την άμυνα των αντιπάλων τους, όμως τελικά η τύχη τους χαμογέλασε με τον καλύτερο τρόπο και με την ισοφάριση πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση το οποίο και πανηγύρισαν με την ψυχή τους.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Χάλντορσον, Σίβαρσον, Ράγκναρ Σίγκουρντσον, Άρνασον, Σκούλασον, Γκούναρσον (66′ Χάλφρεντσον), Γκίλφι Σίγκουρντσον, Γκούντμουντσον, Μπιάρνασον, Μπέντβαρσον (69′ Φινμπόγκασον), Σίγκτορσον (84′ Γκούντγιονσεν).

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κίραϊ, Λανγκ, Γκούζμιτς, Γιούχας (84′ Σάλαι), Κάντερ, Γκέρα, Κλάινχαϊσλερ, Νάγκι, Στίμπερ (67′ Νίκολιτς), Τζούτζακ, Πρίσκιν (67′ Μπέντε).

Απάντηση