Είναι για τα καλά στη ζωή μας. Ας μην κρυβόμαστε πλέον. Αυτό είναι μία πραγματικότητα. Το online στοίχημα έχει περάσει προ πολλού το επίγειο και συνεχώς το χάσμα θα μεγαλώνει, όσο στην εξίσωση μπαίνουν οι παίκτες νεαρότερης ηλικίας, που είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία.

Αυτό όμως δεν γίνεται μόνο λόγω της τεχνολογίας, δεν είναι καν μόδα. Όταν μιλάμε για χρήματα και αν θέλετε, για εμπορικό ανταγωνισμό, τότε αυτό που μετρά πρώτα και πάνω από όλα είναι το συμφέρον της τσέπης του καθενός, τόσο το δικό σας όσο και της εταιρείας.

 

Πως θα παίξετε

 

Καλοί οι πρόλογοι διότι μας βάζουν στο θέμα, αλλά είναι καιρός να περάσουμε στην ουσία, που είναι πως θα παίξετε στοίχημα online. Είναι πραγματικά πάρα πολύ απλό. Χρειάζεστε βασικά μία ηλεκτρονική συσκευή, είτε αυτή είναι ο σταθερός υπολογιστής, το Lap top, το tablet ή το κινητό σας τηλέφωνο. Επίσης είναι απαραίτητο να είστε συνδεδεμένος στο ίντερνετ και κατά προτίμηση να έχετε μία καλή σύνδεση.

 

Από εκεί και πέρα ξεκινάτε την αναζήτηση για να κάνετε την επιλογή σας και τι εννοούμε με αυτό;  Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος, «η πίτα είναι μεγάλη» και ως εκ τούτου έχει προσελκύσει την προσοχή πολλών bookmaker.

 

Οπότε το πρώτο βήμα είναι να περάσετε «μία βόλτα» από όλες τις στοιχηματικές εταιρείες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα. Να δείτε τι αγορές προσφέρουν, τι μεθόδους συναλλαγών, σας βολεύουν αυτές, οι αποδόσεις τους έχουν χαμηλή γκανιότα, υπάρχουν ειδικά στοιχήματα, από που είναι αδειοδοτημένες και ποια είναι η εποπτεύουσα αρχή. Όλοι αυτοί είναι σημαντικοί παράγοντες και δεν θα πρέπει να υποτιμήσετε κανέναν από αυτούς. Αφού τα λάβετε σοβαρά υπ’ όψιν σας μπορείτε να κάνετε την επιλογή σας.

 

Κατόπιν προχωράτε στην εγγραφή στην εταιρεία που διαλέξατε. Πατώντας πάνω στη συγκεκριμένη λέξη που βρίσκεται στην κεντρική σελίδα κάθε εταιρείας, ανοίγει μία φόρμα στην οποία συμπληρώνετε τα στοιχεία σας. Μην είστε καχύποπτοι και φροντίστε να παίξετε fair. Η εταιρεία δεν ζητά τα στοιχεία σας γιατί επιβουλεύεται κάτι δικό σας. Είναι θέμα νομοθεσίας και ασφάλειας. Επίσης οι περισσότερες πλέον κάνουν επιβεβαίωση μέσω e-mail ή sms στο κινητό που έχετε δηλώσει ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή, πατώντας πάνω σε κάποιο σύνδεσμο που σας αποστέλλεται. Οπότε αν δεν βάλετε τα πραγματικά σας στοιχεία δεν θα γραφτείτε ποτέ. H διαδικασία κρατά λιγότερο από πέντε λεπτά.

 

Μόλις εγγραφείτε καλό θα είναι να κάνετε άμεσα και την ταυτοποίησή σας. Με βάση το νόμο της Ε.Ε.Ε.Π. αν κάνετε εγγραφή και μέσα σε ένα μήνα δεν έχετε κάνει ταυτοποίηση, τότε ο λογαριασμός σας καθίσταται ανενεργός. Επίσης αν δεν ολοκληρώσετε τη συγκεκριμένη διαδικασία (στέλνετε με mail ταυτότητα και  λογαριασμό τριμήνου ώστε να αποδεικνύεται η ταυτότητά σας και η κατοικία σας) δεν θα μπορέσετε να κάνετε ανάληψη. Οπότε κι εδώ προκύπτει με θέμα με αυτό που αναφέραμε παραπάνω, αφού αν δηλώσατε ψευδή στοιχεία στην εγγραφή και δεν ταιριάζουν με την ταυτότητά σας, δεν θα μπορέσετε ποτέ να κάνετε ανάληψη των ενδεχόμενων κερδών σας.

 

Αφού ολοκληρώσατε όλα τα παραπάνω μπορείτε να πάτε στις συναλλαγές και να πατήσετε κατάθεση, ώστε να «φορτώσετε» στον στοιχηματικό σας λογαριασμό με χρήματα. Επιλέξτε κάποιον από τους διαθέσιμους τρόπους, αυτόν που σας εξυπηρετεί δηλαδή  (γι’ αυτό σας είπαμε στην αναζήτηση να κοιτάξετε πριν γραφτείτε σε μία εταιρεία τις συναλλαγές της) και κάντε τη διαδικασία.

 

Μέσα σε λιγότερο από δύο λεπτά ο λογαριασμός σας θα είναι φορτωμένος και θα μπορέσετε να απολαύσετε στοιχηματική εμπειρία στο ανώτατο επίπεδο.

 

Γιατί να παίξετε στο διαδίκτυο

 

Κλείνοντας αυτόν τον οδηγό θα ήταν αδύνατον να μην αναφέρουμε τους λόγους για τους οποίους προτιμά η πληθώρα των παικτών να παίζει στο διαδίκτυο. Οι κυριότεροι λοιπόν εξ’ αυτών είναι οι εξής:

  • Καλύτερες αποδόσεις.
  • Συνεχής διαθεσιμότητα.
  • Περισσότερες αγορές.
  • Διαρκείς προσφορές.
  • Παίζεις όπου κι αν βρίσκεσαι.
  • Άμεση κατάθεση και ανάληψη κερδών.
  • Live στοίχημα.
  • Διάφορα άλλα προϊόντα όπως καζίνο, πόκερ και ότι άλλο μπορεί να προσφέρει η εταιρεία.

 

Εν κατακλείδι, είναι πάρα πολύ απλό να παίξεις στοίχημα online, αρκεί να έχεις ίντερνετ και μία συσκευή. Επίσης οι λόγοι που σας δίνονται να το προτιμήσετε από το επίγειο είναι πάρα πολλοί και αυτό θα το διαπιστώσετε αν κάνετε κι εσείς τη δική σας έρευνα-περιήγηση στους νόμιμους online bookmakers στην Ελλάδα.

Από την ομάδα του Livestoixima.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here