Πώς να ανανεώσετε το στιλ σας με μοναδικά αξεσουάρ

0

Σίγουρα οι μετακινήσεις και οι συναναστροφές σας είναι πολύ πιο περιορισμένες, σε σχέση με τον προ κορωνοϊού εποχή αλλά… και πάλι οι υποχρεώσεις σας, σχεδόν καθημερινά, είτε στον επαγγελματικό σας χώρο, είτε στα ψώνια, δεδομένων μάλιστα των ιδιαίτερων συνθηκών, επιτάσσουν να τα έχετε πάντα κατά νου.

Να επιλέγετε τα καλύτερα γυναικεία αξεσουάρ με βάση τη δική σας εμφάνιση και τον χαρακτήρα σας, να φρεσκάρετε τη συλλογή σας προχωρώντας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια σε αγορές μέσω του διαδικτύου και να διατηρείτε το στιλ σας σε υψηλά επίπεδα, σε πείσμα των καιρών που θέλουν να σας πλήξουν την ψυχολογία.

Και ποιο μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα «αντίδοτα» αυτή την περίοδο που εύκολα μπορεί να αισθανθείτε τη διάθεση σας να μην είναι και στα καλύτερα της, όπως συμβαίνει σε πολλές και πολλούς γυναίκες και άντρες, αντίστοιχα;

Αυτά τα φινετσάτα αντικείμενα που έρχονται να «δέσουν», να «αγκαλιάσουν», να «σταθούν» δίπλα στα θέλω σας, αναδεικνύοντας τα προσωπικά σας γούστα και όλα αυτά τα οποία σας εκφράζουν, έτσι και αλλιώς σας έχουν συνηθίσει να «ανεβάζουν» την ψυχολογία σας.

Πόσες φορές έχετε νιώσει καλά πρωτοφορώντας ή πρωτοδοκιμάζοντας ένα αξεσουάρ που μόλις αγοράσατε;

Σίγουρα είναι πολλές αυτές οι φορές και θα συνεχίσουν να είναι ακόμη και αυτή την περίοδο που αρκετά δεδομένα συνηγορούν σε βάρος της διάθεσης σας.

Μην αφήσετε να σας παρασύρει σε έναν στιλιστικό κατήφορο ο φετινός Χειμώνας. Αντιθέτως… αντισταθείτε. Μην αμελήσετε να διατηρείτε τη κομψότητα σας, τόσο στον εργασιακό σας χώρο, όσο και όταν βγαίνετε από το σπίτι σας για να κάνετε τα ψώνια σας.

Είναι εξίσου σημαντικό και στην κορωνοΐού εποχή, να νιώθετε ωραία με τον εαυτό σας και να κερδίζετε τις εντυπώσεις ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τη διάθεση και την ψυχολογία σας.

Σε συνδυασμό με τις ενδυματολογικές επιλογές σας, αναζητήστε και επιλέξτε αυτά τα αξεσουάρ που θα δώσουν μια ευχάριστη πινελιά σε μια περίοδο «μουντή». Παραμείνετε ξεχωριστή και τονίστε τα πιο δυνατά σημεία της προσωπικότητας σας.

Ποια αξεσουάρ μπορούν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της κορωνοϊό εποχής στο στιλ σας; Οι απαντήσεις δεν είναι απλές και τις γνωρίζετε σε μεγάλο βαθμό.

Υπάρχουν πολλά γυναικεία αξεσουάρ, άλλα πιο μικρά και άλλα πιο μεγάλα, που ενισχύουν την κομψότητα σας. Οι ζώνες και τα τσαντάκια είναι ορισμένα από τα πιο κλασικά και ταυτόχρονα από τα πιο απαραίτητα που παραμένουν διαχρονικά… μοντέρνα!

Εξίσου απαραίτητα, εξίσου συνδεδεμένα με την προσωπικότητα σας είναι τα βραχιόλια και τα κολιέ. Σε όλες σας έρχονται στιγμές που είχατε ένα όμορφο χαμόγελο κοιτώντας στον καθρέφτη το κολιέ που πριν λίγο αγοράσετε ή χαζεύοντας στο χέρι σας το καινούργιο σας βραχιόλι με ποικίλες διακοσμήσεις από strass. Τα αξεσουάρ που ακολουθούν είναι από τη νέα σειρά Lina accessories που τα βρίσκετε στο eshop της Miss Pinky.

Μην ξεχνάτε -και δεν ξεχνάτε- τα δαχτυλίδια καθώς και τα ρολόγια που κρατούν τα ηνία στις προτιμήσεις όλων των γυναικών. Και πώς αλλιώς θα μπορούσε να είναι αφού προσφέρουν λάμψη και ιδιαίτερες νότες στιλ στο γυναικείο ντύσιμο, τονίζοντας τη γυναικεία προσωπικότητα.

Άλλωστε, επιλέγετε γυναικεία αξεσουάρ έχοντας κατά νου το ύφος που επιδιώκετε να προσδώσουν στην εμφάνισή σας. Να σας ταιριάζουν δίνοντας προστιθέμενη αξία στο look σας. Και αυτόν τον Χειμώνα λοιπόν, μην αφήσετε τις εξελίξεις να παρασύρουν το στιλ σας εκτός πορείας. Διατηρήστε το και αποκτήστε τα αγαπημένα σας γυναικεία αξεσουάρ.

Απάντηση