Η Βούλα Παπαχρήστου, αθλήτρια της ελληνικής ομάδας στίβου που θα ταξιδέψει στο Λονδίνο, με σχόλιο ρατσιστικής υφής που έκανε στο twitter έχει ήδη προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. «Δεν έχω σχέση με την πολιτική, ούτε ήθελα να μειώσω κανέναν», δήλωσε η Παπαχρήστου στο Contra.gr.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν έγραψε στο λογαριασμό της: «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!».

Με δηλώσεις που έκανε στο Contra.gr η ελληνίδα πρωταθλήτρια τόνισε ότι: «Δεν είχα καμία πρόθεση να μειώσω κανέναν. Σέβομαι όλους τους ανθρώπους και όλες τις φυλές. Δεν έχω καμία σχέση με την πολιτική. Εγώ ασχολούμαι μόνο με τους αγώνες. Το είδα κάπου αναρτημένο αυτό το σχόλιο και το ανέβασα κι εγώ».

Μετά από όλα αυτά η Βούλα Παπαχρήστου έγραψε στο twitter: «Από την πλευρά μου ήταν ένα κακό & ατυχές αστείο. Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω σε διακρίσεις μεταξύ των ανθρώπων».

Την ίδια ώρα η Βούλα Παπαχρήστου σχολίασε στο facebook:«Έχω να πω πως είμαι μόνο Αθλήτρια!!! Αυτοί που χρησιμοποιούν το όνομά μου για» ρατσιστική» ιδεολογία μάλλον ψάχνουν να γεμίσουν με κάποιο τρόπο τη φυλλάδα τους!!!»

Το tweet της Παπαχρήστου που προκάλεσε αντιδράσεις

Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα.. Τουλάχιστον τα κουνούπια του δυτικού Νείλου..θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!!

Το tweet της Παπαχρήστου προκάλεσε αντιδράσεις όπως αυτή που φαίνεται παρακάτω…

 

Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα.. Τουλάχιστον τα κουνούπια του δυτικού Νείλου..θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!!

@papaxristoutj Ξενοφοβικά σχόλια από αθλήτρια της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς είναι απαράδεκτα. Μας ντροπιάζεις…

Η Βούλα Παπαχρήστου, λίγα λεπτά μετά το σάλο που προκάλεσε με το tweet της, ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της τα όσα δήλωσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Contra.gr

 

Παπαχρήστου στο Contra.gr: «Δεν ήθελα να μειώσω κανέναν» contra.gr/Sports/Trackan…

Την ίδια ώρα, στο λογαριασμό της Παπαχρήστου υπάρχουν πολλές αναφορές της αθλήτριας στον βουλευτή της «Χρυσής Αυγής» Ηλία Κασιδιάρη. Μετά τα «Χρόνια Πολλά» υπάρχει και ένα tweet του Ηλία Κασιδιάρη που το είχε κάνει retweet η πρωταθλήτρια του τριπλούν

 

@IliasKasidiaris χρόνια πολλά να είσαι πάντα γερός και αληθινός!!!

 

Η ΕΝΩΣΗ με την Μητέρα Ελλάδα και όχι απλά η «επανένωση» της Κύπρου είναι ο διαχρονικός σκοπός μας – Λ’ΜΚ Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ pic.twitter.com/E3xmHbAW

O Ηλίας Κασιδιάρης και η Χρυσή Αυγή έχουν την τιμητική τους στον προσωπικό λογαριασμό της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, καθώς έχει αναρτήσει σχόλια, συνεντεύξεις και δραστηριότητές τους.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here