Πολική αρκούδα σε ενυδρείο «χαιρετά» τετράχρονο αγόρι!

0

Έκπληκτος έμεινε ο τετράχρονος Alexander από το Οχάιο των ΗΠΑ, όταν βρέθηκε με τον πατέρα του σε ενυδρείο και μία από τις πολικές αρκούδες θέλησε να του πει ένα «γεια» από κοντά

Είναι γνωστό ότι τα μικρά παιδιά συνήθως αγαπούν τα ζώα και γοητεύονται από τα μεγαλύτερα και πιο σπάνια από αυτά. Ο μικρός Alexander Hikida, από το Κολούμπους του Οχάιο στις ΗΠΑ, επισκέφθηκε με τον πατέρα του το ενυδρείο της πόλης και θαύμαζε τις τρεις πολικές αρκούδες και τα ψάρια που κολυμπούσαν.

Το τετράχρονο αγόρι ζήτησε από τον πατέρα του να φωτογραφήσει τις πέστροφες του ενυδρείου όταν, ξαφνικά, η Aurora, μια τεράστια πολική αρκούδα, αναδύθηκε από τον πυθμένα του ενυδρείου και κολύμπησε για να φθάσει κοντά στο αγόρι που την παρατηρούσε με έκπληξη.

Ο πατέρας του παιδιού, ο 48χρονος Stephen Hikida, δήλωσε ότι αρκετοί επισκέπτες μαζεύτηκαν για να θαυμάσουν το ζώο ενώ ο ίδιος άρχισε να τραβά φωτογραφίες και χαρακτήρισε την στιγμή «αξέχαστη» για όλη την οικογένεια.

Η πολική αρκούδα πλησίασε πολύ κοντά στον αποσβολωμένο Alexander και τον κοιτούσε από το τζάμι του ενυδρείου ενώ είχε απλώσει τα μπροστινά της πόδια προς το μέρος του σαν να θέλει να τον χαιρετήσει.

Το αγόρι και η αρκούδα κοιτάχτηκαν για λίγα δευτερόλεπτα, γοητευμένοι ο ένας από τον άλλο και λίγο αργότερα, η Aurora χάθηκε και πάλι στον πυθμένα του ενυδρείου.

Leave a Reply