Πλούσιο φωτορεπορτάζ απο την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Αργολίδα 

0

Διήμερη επίσκεψη στην Αργολίδα πραγματοποιεί το Σάββατο 21 και αύριο Κυριακή 22 Ιανουαρίου ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σε Άργος, Ναύπλιο και Επίδαυρο. Στο γεμάτο κόσμο, παραγωγικούς φορείς ,πολιτευτές, κομματικά στελέχη και μέλη του Εργατικού Κέντρου Αργολίδας και Αρκαδίας συναντήθηκε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Άργος.

Του εξέθεσαν τα προβλήματα των εργατών ,της ανεργίας , των παραγωγικών τάξεων και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως έχει ξεκάθαρη εικόνα για την Καλιφόρνια της Πελοποννήσου από την ενημέρωση που του έκανε ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός τον οποίο και χαρακτήρισε σταθερή αξία.

Μίλησε για τον τουρισμό και την αναπτυξιακή πορεία που μπορεί να έχει ο Νομός Αργολίδας και ποιες παρεμβάσεις μπορούν να γίνουν προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της ανάπτυξης.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε τον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου, προσκύνησε τα ιερά λείψανα, παρακολούθησε τον Αρχιερατικό Εσπερινό που τέλεσε ο Μητροπολίτης Ελάσσωνος Χαρίτωνος. Εκεί τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο Αντιπεριφεριάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Κρίγγος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Η κεντρική ομιλία του κ Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε στο Ναυπλιο στην κατάμεστη αίθουσα του πολυχώρου Φουγάρο.

Παρόντες επίσης εκτός των άλλων ο Γραμματέας της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσσης, η βουλευτής Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη, ο Πρόεδρος συντονιστικού Πελοποννησου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μαλτέζος, ο Πρόεδρος των πρώην Νομαρχών και Περιφεριαρχών Ελλάδος Δημήτρης Σαραβάκος, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Βασίλης Σιδέρης και Ελένη Παναγιωτοπούλου, η πολιτευτής Σόνια Ταντάρου Κρίγγου, ο Επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Ναυπλιέων Χρήστος Γραμματικόπουλος, η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αργολίδας Ελένη Αποστολοπούλου και στελέχη και μέλη του κόμματος.


Leave a Reply