ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

0

ροτιδισn

“Μη μιλάς καπιταλιστή.”
“Κάτσε κάτω όργανο του συστήματος”
“Αφαιρείται το δικαίωμα λόγου από αυτούς που εναντιώνονται στα δικαιώματα των φοιτητών”
Αυτές είναι οι πιο κόσμιες εκφράσεις των μελών των αριστερών παρατάξεων στα πανεπιστημιακά αμφιθέατρα όλης της χώρας,όταν δεν περνούσαμε τα βράδια μας στο νοσοκομείο εξαιτίας βίαιων χτυπημάτων.Ήμασταν οι φασίστες,οι γιοι των μεγαλοβιομηχάνων,οι εχθροί του λαού.Όσοι είχαμε την τιμή να ασχοληθούμε με τα φοιτητικά δρώμενα κάτω από τη σημαία της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. που μας ενώνει όλους,θυμόμαστε αυτές τις στιγμές έκφρασης δημοκρατικού πνεύματος από τους αριστερούς συναδέλφους μας.
Προσωπικά ήλπιζα πως το κατεστημένο αυτό θα παρέμενε μέσα στις αίθουσες των πανεπιστημίων χωρίς να αποτελεί μέρος της κεντρικής πολιτικής σκηνής.Πλανήθηκα οικτρά όμως.Οι άνθρωποι που τρομοκρατούσαν τότε, σήμερα είναι οι κύριοι εκφραστές της εθνικής στρατηγικής.Οι άνθρωποι που προτιμούσαν την κατάληψη από το μάθημα.Οι άνθρωποι που χρησιμοποίησαν το άσυλο σαν προπύργιο βανδαλισμών και εξορμήσεων στα Εξάρχεια.
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. είναι μία κυβέρνηση που όμοιά της δεν έχει δει ο τόπος.Και αν τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων που δηλώνουν πλήρη υποταγή στον αρχηγό τους κάνουν απλά τα πάντα για να μη χάσουν την επαφή με την εξουσία,τα μέλη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αποτελούν την αδιάλειπτη προσπάθεια της Αριστεράς να καπηλευθεί αγώνες και να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση του ηθικού πλεονεκτήματος στη χώρα μας.Άνθρωποι χωρίς μόρφωση,χωρίς ίχνος επαγγελματικής και κοινωνικής επιτυχίας και καταξίωσης “κουνάνε το δάχτυλο” και λοιδωρούν κάθετί που αντίκειται στα ταξικά ιδεώδη τους.Η αριστερή ιδεοληψία είναι το κύριο χαρακτηριστικό τους.Τιμωρούν όποιον επιτυγχάνει στον τομέα του και προκαλούν εθνικό διχασμό με σκοπό να δημιουργήσουν μια κοινωνία ανάλογη του σοβιετικού παρελθόντος.Μια κοινωνία εργατών άβουλων,χωρίς δικαιώματα και με μόνη υποχρέωση την έλλειψη αντίστασης στον εξανδραποδισμό που υφίστανται από το παντοδύναμο κράτος.
Και η Δεξιά;Η Δεξιά μονίμως προσπαθεί να γλιτώσει από τις Ερινύες του παρελθόντος.Συνεχώς βρίσκεται σε κατάσταση εσωστρέφειας προσπαθώντας πολλές φορές να δικαιολογηθεί για πράγματα που δεν έκανε καν.Με καμία διάθεση επιστροφής σε εμφυλιοπολεμικά πάθη και μίση,η Ελλάδα είναι η ίσως το μοναδικό παράδειγμα χώρας που ο νικητής απολογείται ακόμα και στις μέρες μας για τα φρικώδη εγκλήματα του ηττημένου.
Πάμε στο σήμερα όμως.Η Δεξιά στην Ελλάδα έχει εκφραστή.Και αυτός είναι η Νέα Δημοκρατία.Χωρίς όμως αγκυλώσεις και σύνορα του παρελθόντος.Ένα σύγχρονο,φιλελεύθερο δημοκρατικό κόμμα που απευθύνεται από την πατριωτική δεξιά(χωρίς καμία επαφή με το νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής,την ηγεσία του οποίου οδήγησε στη φυλακή η Νέα Δημοκρατία και άφησε ελεύθερη ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.)έως τις παρυφές της δημοκρατικής αριστεράς.Πιστό στις αρχές και τις αξίες που εμφύσησε ο ιδρυτής και Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Υποχρέωση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να διαγράψει μια και καλή από τη συνείδηση των Ελλήνων το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς.Το κόμμα στελεχώνεται καθημερινά από νέους,άφθαρτους και επιτυχημένους συμπολίτες μας οι οποίοι πλάθουν την κυβέρνηση του αύριο.Την κυβέρνηση που θα φέρει ξανά την ελπίδα.Την κυβέρνηση που θα πάρει δύσκολες αλλά δίκαιες αποφάσεις,δίχως ιδεοληψίες και μακριά από τη λογική του εθνικού διχασμού και της ταξικής πάλης που ονειρεύονται κάποιοι.Την κυβέρνηση που θα στείλει τον αριστερό τυχοδιωκτισμό του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. εκεί που ανήκει.Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας…
Κωνσταντίνος Αν. Ταγαράς
Γραμματέας ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ.
Δήμου Κορινθίων

Απάντηση