Πιστεύος: Μόνο όταν η δημοτική πρωτοβουλία προηγηθεί της ιδιωτικής, εξασφαλίζεται η διαχρονική και ισόρροπη ανάπτυξη ενός τόπου.

0

Ποστ του υποψηφίου δημάρχου Σικυωνίων Δημ. Πιστεύου

Παράδειγμα είναι, η εξαιρετική Δημοτική πρωτοβουλία Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, η οποία θέτει τις βάσεις και τους κανόνες για το είδος της ανάπτυξης που επιθυμεί σε μια μικρής διάρκειας ταινία (7 μόλις λεπτών), με τον τίτλο «A Surprise from Greece».
Ο Δήμος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης με αυτή την χιουμοριστική, καλαίσθητη ταινία, με ελάχιστα λόγια, παρουσιάζει σε όλο τον κόσμο τις ομορφιές και τα τουριστικά αξιοθέατα του Δήμου καθώς και την όμορφη και χαρούμενη ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φιλόξενοι πολίτες. Η ταινία , έχει εξασφαλίσει την υποψηφιότητά της για βράβευση στο «Japan’s World Tourism Film Festival / International Competition, JWTFF 2023».

Με βαθιά πίστη στις δυνατότητες του τόπου μας και των πολιτών του, πιστεύω ότι το παραλιακό μέτωπο του Δήμου Σικυωνίων έχει την δυναμική και πρέπει να αναπτυχθεί στην βάση ενός διαχρονικού αναπτυξιακού μοντέλου, με στόχο να προσελκύσει σοβαρές και μεγάλες επενδύσεις. Επενδύσεις που θα ενισχύσουν όχι μόνο τον τουριστικό αλλά και τον παραγωγικό μας τομέα (ιδιαίτερα τον αγροτικό) και θα εξασφαλίσουν την ισόρροπη οικονομική και περιβαλλοντική ανάπτυξη του Δήμου Σικυωνίων διαχρονικά και όχι ευκαιριακά για λίγα καλοκαίρια.

Είναι δυνατόν να έχουμε την πρώτη αναγκαία υποδομή, τον προαστιακό σιδηρόδρομο, που εκμηδενίζει σχεδόν τις αποστάσεις από την πρωτεύουσα, το διεθνές αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και το λιμάνι του Πειραιά και να μην έχουμε εκμεταλλευτεί αυτό το μοναδικό πλεονέκτημα που μας προσφέρθηκε γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, την ανάπτυξη ?

Δεσμεύομαι απέναντι σας ότι για την υλοποίηση του παραπάνω αναπτυξιακού μοντέλου θα εργαστώ σκληρά, συλλογικά, αποτελεσματικά και έντιμα χωρίς πολιτικά βαρίδια, όπως άλλωστε κάνω εδώ και 31 χρόνια με μεγάλη επιτυχία στον επαγγελματικό μου χώρο ως πολιτικός μηχανικός.

Είναι χρέος μας να προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε το σχέδιο αυτό για να αναγεννηθεί ο Δήμος Σικυωνίων και να κρατήσουμε τα παιδιά μας στον τόπο τους !

Leave a Reply