Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Είμαστε απέναντι στον πατερούλη του κάθε κουκουλοφόρου»

0

image

«Απειλή για την Ελληνική Δημοκρατία» χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης τις συνεχιζόμενες και εντεινόμενες πράξεις βίας απέναντι σε πολίτες και πολιτικούς, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη χθεσινή επίθεση στον Βουλευτή της ΝΔ κ. Οικονόμου από «κουκουλοφόρους».
«Η έκφραση τυφλής βίας, που παρατηρείται σε ένταση τη δεδομένη χρονική στιγμή και έχει στόχο τη δημιουργία κοινωνικής αναταραχής και τη διάλυση της κοινωνικής συνοχής μπορεί να λειτουργήσει ως «πολιτικό όπλο» στα χέρια μιας κυβέρνησης, η οποία έχει δώσει δείγματα αναξιοπιστίας, αυταρχικότητας και ασέβειας προς νόμους και κανόνες, και να της επιτρέψει νομοθετικά πραξικοπήματα.
Το λατινοαμερικάνικο μοντέλο ανελεύθερης διακυβέρνησης, το οποίο αυτή τη στιγμή παρατηρείται στη χώρα, γιγαντώνεται και από την έλλειψη σοβαρής και πειστικής εναλλακτικής πολιτικής πρότασης, που θα δώσει νέα ελπίδα στους Έλληνες πολίτες.
Σε κάθε περίπτωση που απειλείται η δημοκρατία οφείλουμε όλοι να αντιδράσουμε και να ορθώσουμε το ανάστημά μας απέναντι «σε γνωστούς – αγνώστους κουκουλοφόρους, που και πατερούλη έχουν και σαφή κίνητρα.
Επ’ ουδενί δεν θα επιτρέψουμε στο όνομα της

Απάντηση