Περιφερειακό Πρωτάθλημα ORC Club 2015 και 32ος Διεθνής Ιστιοπλοικός αγώνας «ΚΟΡΦΟΣ 2015» του ΝΟΤΚ

0

image

Τον περιφερειακό πρωταθλητή της χρονιάς 2015 για σκάφη ORC club θα αναδείξει ο φετινός αγώνας «ΚΟΡΦΟΣ 2015» που διοργανώνει ο ΝΟΤΚ από 11 έως 13 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια του επίσημου αγωνιστικού προγράμματος της ΕΙΟ. Παράλληλα και με την ίδια διαδρομή διοργανώνεται και ο 32ος Διεθνής ιστιοπλοικός αγώνας για σκάφη IRC,ORCi και ORC club non spinnaker. Ο «ΚΟΡΦΟΣ 2015» τελείται υπό την αιγίδα του ΕΟΤ με την συνδιοργάνωση του Δήμου Κορινθίων.
Δεκάδες ιστιοπλοϊκά σκάφη με τα πληρώματά τους θα αρμενίσουν με τα χρώματα των πανιών τους τη θάλασσα του Σαρωνικού ενώ στον μαγευτικό παραθαλάσσιο οικισμό του Κόρφου Κορινθίας οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την κουλτούρα και την παραδοσιακή φιλοξενία της περιοχής.

image

Ο αγώνας «ΚΟΡΦΟΣ» αποτελεί παραδοσιακό θεσμό του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας καθώς πραγματοποιείται επί 32 συνεχή χρόνια.
Φέτος αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς παράλληλα θα αναδειχθεί και ο πρωταθλητής χρονιάς για τα ORC club και η συμμετοχή προβλέπεται να είναι μεγάλη.Οι ιστιοπλόοι θα απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα στο υπέροχο γαλάζιο του Σαρωνικού ενώ παράλληλα οι εκδηλώσεις και τα happening που προγραμματίζει ο Ν.Ο.Τ.Κ σε συνεργασία με τον Δήμο Κορινθίων και την Τοπική Κοινότητα Κόρφου θα είναι μοναδικές…!!!

Leave a Reply