Περιφέρεια: Τους εντεταλμένους συμβούλους για ειδικό έργο ανακοίνωσε ο Νίκας

0

Τους εντεταλμένους Περιφερειακούς Συμβούλους για ειδικό έργο σε Τουρισμό, Αθλητισμό και εορτασμό των 200 χρόνων από την Απελευθέρωση ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης κ. Νίκας.

Στον τομέα του τουρισμού ορίζεται η περιφερειακή σύμβουλος κα Άννα Καλογεροπούλου από τη Μεσσηνία. Στη συνέντευξή του ο κ. Νίκας δήλωσε ότι: «Η κα Καλογεροπούλου εργάζεται σε αυτό τον τομέα και ειδική ενώ η αποστολή της είναι η συγκρότηση της επιτροπής τουρισμού. Παράλληλα, θα έχει τον τελευταίο λόγο για τις εκθέσεις που γίνονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπως επίσης θα έχει και την εισήγηση για το ποιοι θα πηγαίνουν στις εκθέσεις»

Στον τομέα του αθλητισμού ορίζεται ο επιχειρηματίας και περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιάννης Μαντζούνης από την Αργολίδα. Ο κ. Μαντζούνης αναλαμβάνει αυτό τον τομέα καθώς όπως ανέφερε ο κ. Νίκας: «Δεν τα πάμε καλά με τον αθλητισμό ή με τις επιδόσεις σε όλους τους τομείς του αθλητισμού. Μόνο τον Αστέρα έχουμε στην μεγάλη κατηγορία. Ο κ. Μαντζούνης θα είναι ο υπεύθυνος για την κατάσταση των αθλητικών χώρων. Θα εισηγείται για τις χρηματοδοτήσεις, με στόχο την αναβάθμιση των αθλητικών χώρων ή την κατασκευή των νέων αθλητικών χώρων. Θα είναι υπεύθυνος για τις εκδηλώσεις για τις οποίες θα έχει λόγο η Περιφέρεια ή θα συνεργάζεται και κυρίως θα είναι υπεύθυνος για την προώθηση του αθλητικού πνεύματος».

Υπεύθυνη για το 2021, για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Απελευθέρωση, ορίζεται η περιφερειακή σύμβουλος από τη Λακωνία κ. Μαργαρίτα Σπυριδάκου. Η αποστολή της κ. Σπυριδάκου σύμφωνα με τον κ. Νίκα είναι «η συνεργασία με τους Δήμους, με τους φορείς, την κεντρική επιτροπή στην Αθήνα- επικεφαλής της οποίας είναι η κα Αγγελοπούλου. Πρέπει να γίνουν εκδόσεις, πρέπει να γίνουν εορτασμοί στους χώρους με τους συνδέονται με το μεγάλο γεγονός, στις μεγάλες πόλεις και στις μικρές.

πηγη

Απάντηση