Πολιτική

Πέραν της ιατρικής εξηγήσεως δε μπορώ να φανταστώ τι άλλη εξήγηση για Νικολόπουλο.

«Πέραν της ιατρικής εξηγήσεως δε μπορώ να φανταστώ τι άλλη εξήγηση υπάρχει για τη συμπεριφορά του κ. Νικολόπουλου», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Φιλοξενούμενος στο Mega ο κ. Κεδίκογλου αναφέρθηκε στο θέμα που δημιουργήθηκε με την παραίτηση του Νίκου Νικολόπουλου από τη θέση του υφυπουργού Εργασίας. «Δεν είναι πρωτοφανές να σε παίρνει τηλέφωνο και να σου λέει σε παρακαλώ μη γίνουν επιθέσεις στην ιδιωτική μου ζωή, να του απαντάς για μας είναι τελειωμένη υπόθεση κι αν δεν δώσεις εσύ συνέχεια δε θα δώσουμε κι εμείς και την επόμενη ημέρα να ξανακάνει επίθεση; Πέραν της ιατρικής εξηγήσεως δε μπορώ να φανταστώ τι άλλη εξήγηση υπάρχει για τη συμπεριφορά του κ. Νικολόπουλου», τόνισε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ερωτηθείς δε: «Τι τρελό τον λέτε;», απάντησε ο κ. Κεδίκογλου: «Δεν ξέρω σας είπα. Έχετε μία ανακολουθία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις», ενώ στη διαπίστωση ότι ο κ. Νικολόπουλος είναι ένα παλιό στέλεχος στη Ν.Δ. και τον γνωρίζατε πολύ καλά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε: «Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθαινε κανείς τι έλεγε και τι παρακαλούσε ο κ. Νικολόπουλος πριν τον σχηματισμό της κυβέρνησης. Αλλά και ποιες διαβεβαιώσεις έδινε… Δεν πρόκειται ν’ ασχοληθεί άλλο η κυβέρνηση με τον κ. Νικολόπουλο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close