Τοπικά

Παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στην Κοινοφελή Εργασία Λουτρακίου.

Εδώ και 2 μήνες έχει γίνει η πρόσληψη τους στη ΜΚΟ που προσφέρει υπηρεσίες στην καθαριότητα και στην προστασία του Περιβάλλοντος στο Δήμο Λουτρακίου και όμως δεν έχουν πάρει ακόμα ούτε ένα ευρώ!!!
Και όταν ο λόγος γίνεται για ανθρώπους που ήταν μακροχρόνια άνεργοι ή έχουν 5 παιδιά το θέμα γίνεται σοβαρότερο.
Ο δήμος ρίχνει το φταίξιμο στο υπουργείο όμως αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι οι άνθρωποι αυτοί δε μπορούν να συντηρήσουν τις οικογένειές τους.

Ο υπεύθυνος του προγράμματος Βαγγέλης Σπινθάκης μιλά για την αξία της εργασίας των ανθρώπων αυτών και δίνει μια εξήγηση γιατί δεν παίρνουν το μισθό τους.

2 Comments

  1. Γιατι πάλι ανακρίβειες κ Σπινθάκη?
   Τελικα θα μας πείτε πως τελείωσε η αποστολή εγγράφων αγού κατα δηλωση σας ο ανθρωπος που θα ορίσει υπευθυνο το υποθργείο θα ζητήσει εκ νέου έγγραφα?Και καλά δεν σας ενδιαφέρει τι κανει ο Δήμος ποιός συνοδεύει τους εργαζόμενους στο υπουργείο και ποίον υπηρασιακό παράγοντα θα επισκεφτούν?
   ΘΑ μασ πείτε γιατί δεν πήγατε και εσείς στο υπουργείο ή δεν το κρίνετε απαραίτητο?
   Μα χάλασε τόσο πολύ ο κόσμος ώστε και εσείς ως οικολόγος ζητάτε να δουλέψουν οι εργαζόμενοι απλήρωτοι? Είναι δυνατόν?
   Κ Σπινθάκη προφανώς είστε σε κατάσταση πανικού αλλά αντιληφθείτε με ότι με τη δημοσιότητα που έχει πάρει το θέμα είναι πλέον σαφές ότι οι ευθύνες σας ειναι τεράστιες και πολλών ειδών για τις οποίες ελπίζω να μη χρειαστεί να δώσετε λόγο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close