ΕπικαιρότηταΤοπικά

Παπαγεωργίου: Ο δήμος ενεργεί κατόπιν εορτής…

;

Τώρα που με ενέργειες των εργαζομένων το θέμα οδεύει προς τη επίλυση του, τώρα που το θέμα πήρε δημοσιότητα, η Δημοτική αρχή έκανε και αυτή ενέργειες όπως πάντα εκ των υστέρων…., και όπως λέει στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ‘συμμετέχει….. στο θέμα πληρωμής των εργαζομένων’.
Προσέξτε τώρα η Δημοτική Αρχή, οι δήθεν υπερασπιστές της κοινωνικής συνοχής, ‘συμμετέχουν’ (με το τηλέφωνο….) λένε στο δελτίο τύπου που εξέδωσαν αντί να προΐστανται και να έχουν πάρει τη κατάσταση στα χέρια τους και φυσικά δε λένε κουβέντα για την απαράδεκτα καθυστερημένη αντίδραση τους.
Γιατί σήμερα, 5/9/2012 για να αποσείσουν τις ευθύνες τους για την ολιγωρία τους, κάλεσαν τους εργαζόμενους στο Λουτράκι και επιδόθηκαν…. αν είναι δυνατόν(!!) σε τηλεφωνικές επαφές με τους υπευθύνους στην Αθήνα… για να επιβεβαιώσουν αυτό που ξέραμε ήδη όσοι ασχολούμαστε σοβαρά με το θέμα, ότι δηλαδή η 1η δόση των δεδουλευμένων τους θα καταβληθεί μάλλον αυτή την εβδομάδα υπό τη προϋπόθεση ότι τα προσκομισθέντα έγγραφα από τον κ Σπινθάκη είναι πλήρη και σωστά.
Αλλά επειδή προσπαθούν να μπερδέψουν του εργαζόμενους που πραγματικά το μόνο που θέλουν είναι τα χρήματα τους, πρέπει για άλλη μια φορά να ξεκαθαρίσουμε ότι ουδέποτε είπαμε ότι έχει τη κύρια ευθύνη ο Δήμος, αλλά απλά υποστηρίξαμε την άποψη ότι όταν κάποιος δουλεύει για σένα, έστω και αν δεν τον πληρώνεις εσύ, έχεις στοιχειώδη ηθική και κοινωνική υποχρέωση να μεριμνήσεις όχι στα λόγια αλλά με έργα να πληρωθεί.…
Ρωτάμε λοιπόν γιατί ασχολήθηκε σήμερα 5/9/2012 με το ζήτημα αυτό όταν από τις 30 Ιουλίου οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι? Μήπως για να αποκομίσει πολιτικά οφέλη?
Μπορούμε να μάθουμε όταν διαβεβαίωνε τον κόσμο ο κ Δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων ότι κάνει ενέργειες για να λυθεί το πρόβλημα, πόσες φορές πήγε στην Αθήνα για να λύσει το πρόβλημα? Και θα μας πει ποτέ ποιες ήταν οι ενέργειες που έκανε?
Και θα μας πει επί τη ευκαιρία αφού ασχολείται με το θέμα καθημερινά, τι θα γίνει με τα υπόλοιπα χρήματα που οφείλονται στους εργαζόμενους?
Γιατί από ότι φαίνεται, τα χρήματα που θα πάρουν θα περιλαμβάνουν δεδουλευμένα μέχρι και τον Ιούλιο ενώ οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Και με τα υπόλοιπα χρήματα τι θα γίνει? Θα δούμε και πάλι το ίδιο κακοπαιγμένο έργο με τους ίδιους πρωταγωνιστές?
Αλλά και αν υποθέσουμε ότι προκύψει η αμέλεια του κ Σπινθάκη θα του ζητήσει ευθύνες η Δημοτική Αρχή για την ηθική βλάβη και την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι εργαζόμενοι?
Εκτός και αν για όλα ευθύνονται όσοι διείδαν το πρόβλημα και φωνάζουν από την αρχή…. και σε αυτούς σίγουρα δεν περιλαμβάνεται η Δημοτική Αρχή…..
Και ασφαλώς τώρα που οι εργαζόμενοι κατάφεραν να βρουν την άκρη, δεν πείθει κανέναν η θεατρική παράσταση με τα τηλέφωνα……
Οι Δημότες πλέον αντιλαμβάνεται το θέατρο, τους ηθοποιούς και την παράσταση….
Και ένα τελευταίο!
Κύριε Δήμαρχε.
Ευτυχώς που οι εργαζόμενοι δεν έκαναν ότι τους είπατε, δεν κράτησαν το στόμα τους κλειστό και διεκδίκησαν με νόμιμο τρόπο τα αναφαίρετα τα δικαιώματα τους ώστε σήμερα μπορούν να ελπίζουν!!!!!!!!.
Γιώργος Παπαγεωργίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close