Πανταζής. Να ζητήσουν συγγνώμη οι σφογκοκολάριοι.

0

Σκληρή δήλωση του Βασίλη Πανταζή :

“Προχθές, είπε ο δημοτικός σύμβουλος, ο αναπληρωτής υπουργός περιβάλλοντος δήλωσε ότι θα θεσμοθετήσει, πέρα από τα μακροπρόθεσμα και άμεσα μέτρα για την προστασία από τις τσούχτρες και τις μέδουσες στον Κορινθιακό.

Και ποια ήταν αυτά; Τοποθέτηση διχτυών και πλωτών μέσων. Αυτά ακριβώς που είχα προτείνει στο δημοτικό συμβούλιο στην Κόρινθο προ διμήνου. Αυτά για τα οποία λοιδωρήθηκα από, λίγους ευτυχώς, ανόητους οι οποίοι έτρεξαν να προστατέψουν τα αφεντικά τους.

Τι έχουν να πουν τώρα; Θα ζητήσουν συγγνώμη οι σφογκοκολάριοι; Μάλλον όχι, γιατί αυτό χρειάζεται θάρρος και αντριλίκι. Όσο για την επίσημη θέση του δημάρχου; Αυτός ακόμη δεν έχει αντιληφθει ουσιαστικά την ύπαρξη του προβλήματος.

Βλέπετε λικνίζεται στους ήχους των καλοκαιρινών συναυλιών που διοργανώνει με αρκετή επιτυχία ομολογώ. Να μια ενασχόληση που μπορεί να αποδώσει αφού σαν δήμαρχος δεν πιστεύω ότι ήταν κάτι ιδιαίτερο.

Εκτός αν είναι ιδιαίτερος ο τίτλος του “δημάρχου των ανέργων ” μιας και στη διάρκεια της θητείας του ο Δήμος μας δυστύχησε να ενταχθεί επίσημα στους 17 Δήμους της χώρας με το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας στη χώρα.

Leave a Reply