Πανελλήνιο και Μεσογειακό Πρωτάθλημα Τριάθλου Λουτράκι, 27 Σεπτεμβρίου 2015

0

Στην πόλη του Λουτρακίου επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η κορυφαία διεθνής διοργάνωση Τριάθλου στην Ελλάδα!
Περισσότεροι από 100 αθλητές θα μεταβούν στην περιοχή για να συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο και Μεσογειακό Πρωτάθλημα Τριάθλου 2015, σε έναν συναρπαστικό αγώνα που περιλαμβάνει κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο. Οι θεατές και οι λάτρεις του ταχύτερα αναπτυσσόμενου Ολυμπιακού αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά ορισμένους από τους καλύτερους τριαθλητές της Μεσογείου, καθώς ο αγώνας θα διεξαχθεί εντός του ιστού της πόλης, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού τo παραλιακό τμήμα της Club Hotel Casino Loutraki και του Waves cafe.
Σε συνέχεια της περσινής επιτυχημένης διοργάνωσης, το μεγάλο αθλητικό γεγονός της ITU διοργανώνεται από την Μεσογειακή και Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, με φορέα υλοποίησης το SPORTCAMP, αναδεικνύοντας για ακόμη μία φορά το Λουτράκι ως κορυφαίο αθλοτουριστικό προορισμό.
Επίσημοι υποστηρικτές: Περιφέρεια Πελοποννήσου, Δήμος Λουτρακίου, Περαχώρας & Αγίων Θεοδώρων , Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής Λουτρακίου, Ελληνική Αστυνομία και Λιμενικό Σώμα Λουτρακίου.
Η διοργάνωση θα ξεκινήσει την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις 08:00 και θα ολοκληρωθεί με τις απονομές την ίδια μέρα, στις 13:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Για περισσότερες πληροφορίες:T: +30 27440 23999, 66860, F: +30 27440 26930E: info@ triathlon1.net U: http://www.triathlon1.netF: Triathlon1

image

Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται επίσης εκ μέρους της Ομοσπονδίας Τριάθλου και του Φορέα Υλοποίησης για την έως τώρα αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξή τους μέσα από την εθελοντική τους δράση στις Ομάδες Δασοπροστασίας από Σοφικό, Αθίκια, Πήγασο, Λουτράκι, Γαλατάκι, Κορίνθου, στην Ομάδα διάσωσης Κορινθίας, στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Περαχώρας και στον Ερυθρό Σταυρό Αγ. Θεοδώρων.

Απάντηση