Όμιλος Εταιρειών Π & Δ Ραψωματιώτη: Στα αζήτητα αυτή την στιγμή οι μονάδες μας!

0

raps

Πολλά τα στάδια και οι καταστάσεις που μέχρι τώρα έχουμε περάσει στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων και στις συνεργασίες μας με τους Δήμους.

Στην αρχή δεν ασχολούταν κανείς μαζί μας, ακόμα και οι επαφές μας με τους Δημάρχους δεν ήταν εύκολες.

Στην συνέχεια αρχίσαμε να γινόμαστε δεκτοί με προθυμία από τους Δημάρχους , να συζητάμε τα πάντα, να προτείνουμε, αλλά νοιώθαμε έτσι και αλλιώς ότι κανείς δεν μας άκουγε ουσιαστικά.

Περάσαμε στο τρίτο στάδιο που οι συζητήσεις γίνανε ουσιαστικές, οι προτάσεις μας μπήκανε στην ημερήσια διάταξη των Δήμων, όμως οι αποφάσεις δεν έρχονταν.

Ήταν η στιγμή που σπάσαμε τα κατεστημένα, έγινε αντιληπτό ότι η πρότασή μας  είναι και ολοκληρωμένη και αποτελεσματική αλλά και οικονομικότερη, οπότε ήρθε το αναμενόμενο «ο πόλεμος».

Περνώντας και αυτό το στάδιο και αφού αντέξαμε, περιμέναμε να έρθει η αποδοχή και οι συμφωνίες, όμως ματαίως , αρχίσαμε πάλι από την αρχή.

ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΑΣ

Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΧΑΔΑ

«Ξαφνικά γίναμε το παρελθόν» και κανείς από τους βαθμούς εξουσίας  (Δήμοι, Περιφέρεια, Υπουργείο Περιβάλλοντος, βουλευτές ) δεν φαίνεται να γνωρίζει την ύπαρξή μας !!!!!!!!!!!!! και φυσικά είναι  το “σύστημα” που αντιδρά.

Είναι σίγουρο ότι το “σύστημα” ενοχλείται όταν προσπαθείς σωστά και νόμιμα να δουλεύεις και ότι θα βρεις πολλές δυσκολίες και αντιδράσεις, καθόσον δεν τους έχεις δώσει το δικαίωμα να σε “ελέγχουν ” και  να σε “καθοδηγούν”

Όμως έχουμε την δύναμη και προχωράμε και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε.

Για την Οικογένεια ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗ

Ραψωματιώτης Δημήτρης

Leave a Reply