Επικαιρότητα

Ομαδικό σεξ από τα 16 !

Τα στοιχεία έρευνας που διενήργησαν 3 πανεπιστημιακές κλινικές και το πανεπιστήμιο της Βοστόνης, σε συνεργασία με το τμήμα ψυχολογίας του πανεπιστημίου, 1 στις 13 κοπέλες από τα 14 τους, μέχρι τα 20 τους έχει δοκιμάσει σεξ ταυτόχρονα, με περισσότερα από ένα άτομα.

Συνολικά στην έρευνα πήραν μέρος 330 κοπέλες. Το ανησυχητικό όμως, ήταν κάποιες επιμέρους απαντήσεις που έδωσαν. Για παράδειγμα το 47% των κοριτσιών απάντησε ότι στο ομαδικό σεξ στο οποίο συμμετείχε, τουλάχιστον ένας από τους άνδρες δεν φορούσε προφυλακτικό.

Ανησυχία προκαλεί επίσης, η απάντηση που έδωσαν οι μισές τουλάχιστον κοπέλες. Είπαν ότι για να πάρουν μέρος, αναγκάστηκαν αφού έπεσαν θύματα εκφοβισμού και έντονης πίεσης. Σε ποσοστό που άγγιζε το 1/3των γυναικών, απάντησαν ότι βρισκόντουσαν υπό την επήρεια αλκοόλ, ή ναρκωτικών ουσιών.

Παρά το γεγονός ότι οι ερωτηθείσες ήταν σε ηλικία μεγαλύτερη των 20, απάντησαν στην πλειοψηφία τους, ότι είχαν την πρώτη εμπειρία από ομαδικό σεξ στα 15,6 τους, κατά μέσο όρο.

Ένα άλλο μεγάλο ποσοστό που αγγίζει το 65%, δήλωσαν ότι μετά την ταυτόχρονη ερωτική πράξη με πολλούς άνδρες, αρχικά το μετάνιωσαν αλλά στη συνέχεια είπαν ότι τους άρεσε και ότι υπό άλλες συνθήκες θα το επαναλάμβαναν.

Πηγή: iatropedia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close