Λίγες ώρες μετράμε για το φινάλε της Super League, όπου η αγωνία στην ουρά βρίσκεται στο… κόκκινο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο ΟΦΗ «μάχονται» για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού, ενώ οι δυο τους «συν» τον Αστέρα Τρίπολης είναι οι τρεις υποψήφιοι για τη 13η θέση, που οδηγεί στους αγώνες μπαράζ με τον 2ο της Football League.
Σε πιο δύσκολη, θεωρητικά, θέση βρίσκεται ο «Αγιαξ της Ηπείρου», καθώς αναζητά έναν και μόνο συνδυασμό ώστε να μην ακολουθήσει Λεβαδειακό και Απόλλωνα στη Super League 2.Οι Γιαννιώτες υστερούν σε όλες τις πιθανές ισοβαθμίες και για να τερματίσουν 13οι θα πρέπει  να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ και ο ΟΦΗ να χάσει στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο.

Οι Κρητικοί από την πλευρά τους θα αποφύγουν, «βρέξει-χιονίσει», τον βραχνά του απευθείας υποβιβασμού σε περίπτωση που δεν κερδίσει ο ΠΑΣ, ενώ θα σωθούν εάν εκείνοι επικρατήσουν και ο Αστέρας δεν κερδίσει τον Πανιώνιο. Σε περίπτωση ήττας τους και νίκης του ΠΑΣ θα πέσουν απευθείας, ενώ με ισοπαλία δική τους και ξανά νίκη του ΠΑΣ, θα πάνε στα μπαράζ.
Οι Αρκάδες από την πλευρά τους κινδυνεύουν μόνο με παρουσία στα μπαράζ και όχι με απευθείας υποβιβασμό. Επειδή «έχουν» τις ισοβαθμίες στους 30, θα εξασφαλιστούν εάν δεν  κερδίσει ο ΟΦΗ, όπως και φυσικά στην περίπτωση που εκείνοι επικρατήσουν.
Η Ξάνθη επειδή υπερτερεί του ΟΦΗ στους 32, δεν κινδυνεύει ούτε με μπαράζ και είναι σωμένη.
Παρακάτω σας παραθέτουμε τις πιθανές ισοβαθμίες, το πρόγραμμα στην ουρά και θέλουμε τη γνώμη σας για το ποια ομάδα θα πέσει και ποια θα τερματίσει 13η, όπου θα διεκδικήσει την παρουσία της στην κατηγορία μέσω επιπλέον δύο αγώνων.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΦΗ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΟΚ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΠΙΘΑΝΕΣ ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ 
ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα στους 30
Υπερτερεί ο ΟΦΗ
Αστέρας, ΠΑΣ Γιάννινα στους 30
Υπερτερεί ο Αστέρας
Αστέρας, ΟΦΗ στους 30
Υπερτερεί ο Αστέρας
Αστέρας, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα στους 30
Αστέρας 8 βαθμοί, ΟΦΗ 5 βαθμοί, ΠΑΣ Γιάννινα 2 βαθμοί
Ξάνθη, ΟΦΗ στους 32
Υπερτερεί η Ξάνθη