Εδώ και αρκετή ώρα η ατμόσφαιρα έξω από το θέατρο Χυτήριο θύμιζε μπαρούτι. Από τη μία μέλη θρησκευτικών οργανώσεων και από την άλλη υποστηρικτές της…επίμαχης παράστασης. Και στη μέση οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που ήταν αποφασισμένες να μην επιτρέψουν να επαναληφθούν τα χθεσινά έκτροπα.

Νωρίς το απόγευμα έγινε μια προσαγωγή από τους αστυνομικούς για να ακολουθήσουν άλλες τέσσερις στην συνέχεια. «Ποτέ ξανά φασισμός, κάτω τα χέρια από τον πολιτισμό», ήταν το σύνθημα που φώναζαν οι υποστηρικτές της παράστασης.

Τα μέλη των θρησκευτικών οργανώσεων έψαλαν «τη Υπερμάχω» φώναζαν «ζήτω η Ορθοδοξία» και κρατούσαν εικόνες στα χέρια.

Οι άνδρες των ΜΑΤ απώθησαν τους διαδηλωτές και έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών. Η παράσταση ξεκίνησε κανονικά στις 23.00

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Στην πέμπτη προσαγωγή προχώρησαν οι άνδρες της αστυνομίας, έξω από το θέατρο Χυτήριο, ενώ οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες, τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο.

»Βλάσφημοι, ο Κύριός μου είναι ο Θεός μου», φωνάζει μία γυναίκα έξω από το θέατρο Χυτήριο, λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η παράσταση.

Τα ΜΑΤ έκαναν για δεύτερη φορά χρήση χημικών

Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε 40 προσαγωγές. Συγκεκριμένα μετέφεραν τους προσαχθέντες σε πούλμαν που ήταν σταθευμένο κοντά στην είσοδο του θεάτρου.

Ανάμεσα στους προσαχθέντες είναι και ένας ιερέας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here