Την αγωνία του εξέφρασε, με δηλώσεις του, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος,για την απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη… σύμφωνα με την οποία «επέρχεται νέα δραματική περικοπή» στους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους του Αυγούστου, της τάξης του 30% σε σχέσηε τον προηγούμενο μήνα.
«Οι δήμοι έχουν πλέον υπερβεί το όριο του συναγερμού και οδηγούνται σε κατάρρευση. Το νέο ψαλίδι στα έσοδα των δήμων, οδηγεί στη διάλυσή μας με ανυπολόγιστες συνέπειες», σημείωσε, εκφράζοντας την έντονη διαμαρτυρία του, ο δήμαρχος και περιέγραψε την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία κινδυνεύει να περιέλθει ο δήμος Ναυπλιέων, μετά από τις νέες περικοπές στα τακτικά έσοδα του Αυγούστου.

Επιπλέον πρόσθεσε ότι «μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί για το 2012 ούτε ένα ευρώ από τους πόρους της ΣΑΤΑ, που δίνονται στους δήμους για να καλύψουν στοιχειώδεις ανάγκες της καθημερινότητας. Κατόπιν τούτου, αναρωτιέμαι αν υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι ακόμη πιστεύουν ότι τους προσεχείς μήνες, με τα τόσα συσσωρευμένα προβλήματα που υπάρχουν θα συνεχίσουμε να είμαστε συνεπείς απέναντι στις υποχρεώσεις μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here