Οδηγείται στη φυλακή γιατί δεν έχει τα χρήματα για την εγγύηση ο πρώην βουλευτής Στάθης Μπούκουρας

0

Ο πρώην βουλευτής Στάθης Μπούκουρας μη έχοντας τα 20.000€ για να πληρώσει την εγγύηση και να παραμείνει εκτός φυλακής μεχρι την εκδίκαση της έφεσης δηλώνει πως τη Δευτέρα στις 12 θα βρίσκεται στη ΓΑΔΑ για να παρουσιαστεί και να οδηγηθεί στη φυλακή…

Θέτω εαυτόν στην διαθεση των Ελληνικών διωκτικών αρχων…!!!!!!
Αύριο 23/11/2020 στις 12:00 στην ΓΑΔΑ θα παρουσιαστώ αυτοβούλως …..
Θέλω να ευχαριστήσω όλους σας μέσα απ τα βάθη της καρδιάς και της ψυχής μου για την ηθική συμπαράσταση σας και όχι μόνο στο πρόσωπο μου αλλά και στα παιδιά μου….

Λίγες μέρες πριν είχε ποσταρεις το παρακάτω

Φεύγω..
Με πάνε πάλι φυλακή.
Αυτή την φορά γιατί δεν έχω τα 20.000 € να τους δώσω σαν εγγύηση για να εξασφαλισθεί η παρουσία μου στο εφετείο..??????
Κατέθεσα όλα τα απαραίτητα έγγραφα και ακίνητο σαν εγγυοδοσια η καθυστέρηση οφείλεται ότι όλες οι δημόσιες υπηρεσίες υπολειτουργούν,ζήτησα λίγες μέρες παράταση και μου την αρνήθηκαν και να σκεφτεί κανείς ότι στον Παπαντωνίου του έδωσαν 5 μήνες παράταση….5 μήνες και μένα μου αρνήθηκαν λίγες μέρες..!!!

Γελάω,μα τον Θεό γελάω.

ΔΕΝ βρέθηκε το παραμικρό ενοχοποιητικό στοιχείο εις βάρος μου.
Και δεν το λέω εγώ αλλά το ίδιο το δικαστήριο,δεν είχα ούτε συμμετοχή ούτε γνώση των εγκλημάτων…
Τους αρκούσε που ήμουν απλά βουλευτής του συγκεκριμένου κόμματος….
Η επιτομή της πολιτικής διώξεως…!!!!!
Γιατί εγώ μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδος ήμουν και τίποτα περισσότερο,αν αυτό τους αρκεί τότε ειλικρινά λυπάμαι,αλλά καταλύσατε κάθε έννοια του κράτους δικαίου…!!!

Θα εξαντλησω κάθε έννομο δικαίωμα μου,θα προσπαθήσω αύριο παλι την τελευταία μέρα που λήγει η προθεσμία πολύ φοβάμαι όμως ότι δεν θα τα καταφέρω.

Σε αντίθετη περίπτωση θέτω εαυτόν στις αρμόδιες αρχές και θα έρθω ΜΟΝΟΣ μου να παραδωθω,όπως ακριβώς αρμόζει σε έναν Έλληνα πατριώτη που νιώθει και είναι ΚΑΘΑΡΟΣ και ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ..!!

Εδώ είμαι δεν κρύφτηκα ΠΟΤΕ μου..
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.

Απάντηση