Τοπικά

Ο Χ. Δήμας έπιασε αδιάβαστη τη Φ. Πιπιλή

 

Με αφορμή το στρατόπεδο Κορίνθου είχαν έντονη διαφωνία ο Χ. Δήμας και η κας Φ. Πιλιλή πιάστηκε αδιάβαστη στο συγκεκριμένο θέμα :

στιχομυθία: Φ. ΠΙΠΙΛΗ ΜΕ Χ. ΔΗΜΑ

 

Φ. Πιπιλή  “Να τον χαίρεστε τον δήμαρχο σας εκεί στην Κόρινθο”

Χ Δήμας  “Είδα και το σχόλιο σας στο twitter, μάλλον δεν είστε καλά ενημερωμένη”

Φ. Πιπιλή  “Εγώ τους ξέρω πολύ καλά τους Κορίνθιους”

Χ Δήμας  “Τον νόμο όμως φαίνεται να μην ξέρετε καλά”

Φ. Πιπιλή  “Σε όλες τις χώρες στον κόσμο υπάρχουν κέντρα φιλοξενίας μεταναστών, το θέμα το ξέρω πολύ καλά”

Χ Δήμας  “Σε όλες τις χώρες στον κόσμο όμως δεν υπάρχουν κέντρα φιλοξενίας μεταναστών μέσα στον αστικό ιστό της πόλης ειδικά όταν γειτνιάζουν άμεσα με σπίτια, σχολεία και αθλητικά κέντρα.”

Φ. Πιπιλή  “Στο θέμα αυτό είμαι ειδική”

Χ Δήμας  “Εφόσον είστε τόσο ειδική ελάτε αύριο στη Κόρινθο, όπου έχουμε συνάντηση με την Αστυνομία η οποία μας λέει κατηγορηματικά πως το Στρατόπεδο στην Κόρινθο δεν πλήρει τις προυποθέσεις που απαιτέι ο νόμος και έχει πολύ χαμηλές μάντρες και είναι εύκολο να αποδράσουν. Θα έρθετε λοιπόν;”

Φ. Πιπιλή  “Σας ξέρω εγώ του Κορίνθιους”

Χ Δήμας  “Εφόσον μας ξέρετε ελάτε να σας φιλοξενήσουμε στην Κόρινθο δίπλα στο στρατόπεδο.”

Φ. Πιπιλή  “Τοπικιστικό είναι το θέμα.”

ΧΔ “Καθόλου τοπικιστικό. Θα μπορούσε να γίνει κέντρο φιλοξενίας στο κέντρο της Αθήνας; Εμείς είπαμε πως το στρατόπεδο της Κορίνθου δεν πληρεί τις προυποθέσεις που προβλέπει ο νόμος. Ας βρούμε χώρους σε όλη την Ελλάδα που είναι εκτός αστικού ιστού πόλεων όπως σωστά προβλέπει ο νόμος και γίνεται σε όλο τον κόσμο.”

18 Comments

  1. Αυτή η στιχομυθία από ποιον μεταφέρεται;Και αν είναι αλήθεια αυτό είναι το πρόβλημα του κ. Δήμα;Αν δηλαδή το κάνουμε στην Ποσειδωνία ή στη σχολη Μηχανικού δεν έχειπρόβλημα;

  2. Δε μπορούμε να πούμε τις πηγές όμως επιβεβαιώθηκε η συζήτηση από τον ίδιο το Χ. Δήμα και νομίζω πως είναι καλό που όρθωσε κάποιος ανάστημα στις αλητείες που λέει η κα Πιπιλή…
    Ακου εκεί μας ξερει τους Κορίνθιους…

  3. ουσία μηδεν, όλα γίνονται για να γίνονται. ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close