Τοπικά

O Τομ Κόκκορης στην Κόρινθο.

Μέλη της πρωτοβουλίας podilatada.gr είχαν την χαρά να συναντηθούν με τον ποδηλάτη για την «ΕΛΠΙΔΑ», Τάσο Κόκκορη στο πλαίσιο του ποδηλατικού γύρου 3 ηπείρων , που ξεκίνησε από τις αρχές του Απριλίου στην Αυστραλία και ολοκληρώνεται αύριο, Κυριακή 29 Ιουλίου, στη Ρειχιά Λακωνίας, γενέθλιο τόπο του ποδηλάτη. Κατά τη διάρκεια του ποδηλατικού γύρου ο κ. Κόκκορης κάνει προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κ Κόκκορης διηγήθηκε κομμάτια από το μεγάλο του ταξίδι, τις δύσκολες αλλά και τις ευχάριστες στιγμές που έζησε, καθώς και τα κίνητρα που τον οδήγησαν τόσο στο ταξίδι αυτό, όσο και στη στήριξη του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».

Η ενέργεια του αυτή είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη, καθώς έθεσε τον εαυτό του, και το ποδήλατο του, στη διάθεση του ιερού αυτού σκοπού. Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε την κόρη του , Όλγα, η οποία επίσης συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος αυτού του ταξιδιού, στην Αυστραλία και την Αμερική, και τις αξίζουν συγχαρητήρια.

Για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» έχει ανοιχτεί ειδικός λογαριασμός στη Εθνική Τράπεζα. Ακόμα και η πιο μικρή προσφορά έχει μεγάλη σημασία.

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 080/480978-54
IBAN GR 38 0110 0800 000 0804 8097 854
SWIFT CODE-ETHNGRAA

Δείτε και το βίντεο της άφιξης Κόκκορη στο δημαρχείο Κορίνθου και τη συνάντησή του με την αντιδήμαρχο Πρόνοιας και πολιτισμού Σοφία Λέκκα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close