Ο παρουσιαστής απολάμβανε τις διακοπές στην Καλαμάτα από όπου και κατάγετε για διακοπές μαζί με τη συμπαρουσιάστριά του Αλεξία Γεωργίου και την αδελφή του Μαργαρίτα.

Τα ξημερώματα  της 15ης προς 16η Αυγούστου όταν γύρω στις 00:30 ένιωσε έναν οξύ πόνο στο στήθος και μούδιασε το χέρι του.

Αμέσως τον μετέφερε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου οι γιατροί διέγνωσαν έμφραγμα. Αμέσως τον έβαλαν στην εντατική για να τον παρακολουθούν, λέγοντας στους οικείους του ότι η κατάστασή του είναι αρκετά σοβαρή.

Άμεσα ήρθε και ο γιος του ο Γιώργος  που έκανε διακοπές στην Σπαρτή και ήταν συνεχεία κοντά του

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γεώργιος Καρατζαφέρης  ήταν σε ανοικτή γραμμή και ενημερωνόταν συνεχεία για την κατάσταση της υγείας του

Αυτό που ζήσαμε από κοντά ήταν τα χαμόγελα ευτυχίας  του Γιώργου, Μαργαρίτας και της Αλεξίας όταν τον είδαν στην εντατική και ήταν καλά και ότι σε λίγο θα έβγαινε από την εντατική

 

 

 

 

 

 

Όλα όμως ευτυχώς εξελίχθηκαν ομαλά. Ο παρουσιαστής βγήκε από την εντατική και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο. Θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα πάει κατευθείαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου θα υποβληθεί σε στεφανιαιογραφία, ώστε να δουν οι γιατροί την εξέλιξη της υγείας του.

«Ευχαριστώ πολύ το γιατρό μου, Μανώλη Μάκαρη, αλλά και τα κορίτσια της Εντατικής που έκαναν το καλύτερο δυνατό προκειμένου να βγω σύντομα από την Εντατική και να έχω όσο λιγότερα προβλήματα γινόταν. Δεν μπορώ όμως να μην πω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη που μου συμπαραστάθηκε από την πρώτη στιγμή που το έμαθε», είπε ο παρουσιαστής.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here