Επικαιρότητα

«Ο Σαμαράς είναι ρατσιστής»

«Ο μεγαλύτερος ρατσιστής στην Ελλάδα είναι ο πρωθυπουργός», υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδος Ναΐμ Ελγαντούρ κατά τη διάρκειας συνέντευξη Τύπου που οργάνωσε η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος με αφορμή τις αντιδράσεις από την προβολή της ταινίας «Η Αθωότητα των Μουσουλμάνων», η οποία θεωρείται ότι προσβάλει το Μωάμεθ.

 

«Ζω σε μια χώρα όπου ο πρωθυπουργός μας ο πρωθυπουργός της χώρας είναι ρατσιστής. Βασίζομαι στην καμπάνια που έκανε πριν τις εκλογές που έλεγε και ψάξτε να τα βρείτε μόνοι σας που έλεγε για τους μετανάστες ότι είμαστε κατακτητές», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ελνταγούρ.

 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδος καταδίκασε την ταινία τόνισε ότι προσβάλλει 1,8 δισεκατομμύρια πιστούς, ενώ καταδίκασε παράλληλα και τις ακραίες ενέργειες από την πλευρά των μουσουλμάνων, οι οποίες, όπως είπε, δεν μπορούν να χαρακτηρίζουν μία ολόκληρη θρησκεία.

 

Σχετικά με το θέμα του τζαμιού, ανέφερε ότι θα έπρεπε να έχει γίνει μέχρι σήμερα επίσημος χώρος προσευχής των μουσουλμάνων ενώ σχολίασε ότι η Εκκλησία, «γεγονός που είναι υπέρ της», για δεύτερη φορά έδωσε μέρος για να γίνει το τζαμί που ζητούν, με την επίσημη Πολιτεία να κωλυσιεργεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close