«Φωτιές» ανάβει και πάλι ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος σε άρθρο του με τίτλο «Ένα σύγχρονο κίνημα τραμβούκων» εξαπολύει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και την Χρυσή Αυγή.

Με άρθρο του στο Βήμα της Κυριακής, ο κ. Πάγκαλος αναλύει την ερμηνεία του όρου «τραμπουκισμός» και «τραμπούκος», κάνοντας ιστορική αναδρομή στην εμφάνιση του ονόματος και της συμπεριφοράς στην Ελλάδα.
«Τα τελευταία τρία χρόνια συστηματικά διοργάνωσαν τραμπουκισμούς παλαιοκομμουνιστικά κομάντο του ΚΚΕ ή νεοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ με τη βοήθεια βέβαια σύσσωμου του αντιεξουσιαστικού χώρου και των αναρχικών, αλλά και με τη συμμετοχή νεοφασιστών της Χρυσής Αυγής ή ακροδεξιών οπαδών του Παναγιώτη Καμμένου», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Πάγκαλος, ενώ στη συνέχεια τονίζει:

«Αν ο κύριος Μιχαλολιάκος και οι μαυροφορεμένοι του είναι τα SS, τότε ο κύριος Τσίπρας και τα παρδαλά στίφη του είναι τα SA με όρους Βαϊμάρης».

 

«Αν πάει ποτέ ο κ. Τσίπρας στην Κούβα, ας αγοράσει μερικά trabuco Aβάνας για τα στελέχη του», καταλήγει το άρθρο του κ. Πάγκαλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here