Οικονομία

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος για την λίστα

«Δεν είναι χωρίς σημασία το ότι στην περίοδο που η κοινωνία βιώνει εξουθενωτική και ταπεινωτική ήττα της Ελλάδας, στο πολιτικό πεδίο υπάρχουν διάσπαρτες πρακτικές αποσταθεροποίησης και ευτελισμού του δημοσίου βίου», αναφέρει ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος στην απάντησή του σχετικά με την λίστα των πολιτικών που βρίσκεται στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και το δικό του όνομα και προσθέτει:

«Δεν είναι χωρίς σημασία το ότι στην περίοδο που η κοινωνία βιώνει εξουθενωτική και ταπεινωτική ήττα της Ελλάδας, στο πολιτικό πεδίο υπάρχουν διάσπαρτες πρακτικές αποσταθεροποίησης και ευτελισμού του δημοσίου βίου.

Η Κυβέρνηση, η Δικαιοσύνη, τα Κόμματα, τα Μ.Μ.Ε. της αντικειμενικής κριτικής και του δημοκρατικού ελέγχου οφείλουν να αντιμετωπίσουν το επικίνδυνο αυτό πρόβλημα.

Ζητώ με εξώδικο δήλωση – διαμαρτυρία και πρόσκληση προς τα Υπουργεία Οικονομικών και Δικαιοσύνης, αλλά και προς το ΣΔΟΕ, να μου χορηγήσουν επίσημο αντίγραφο του δημοσίου εγγράφου που φέρεται ως ‘’λίστα’’ του ΣΔΟΕ. Να μου γνωστοποιηθεί ποιος το υπογράφει και ποιοι το συνέταξαν και το χειρίστηκαν από το ΣΔΟΕ.

Ζητώ, επίσης, να ενημερωθώ γραπτώς για το εάν και πότε οι πρώην και νυν επικεφαλείς του ΣΔΟΕ κ.κ. Καπελέρης, Διώτης και Στασινόπουλος, συνέταξαν κείμενο με κατάλογο ονομάτων, μεταξύ των οποίων και το δικό μου με ανυπόστατη και συκοφαντική αναφορά.

Σε περίπτωση που δεν θα μου δοθούν τα στοιχεία, για τα οποία έχω έννομο συμφέρον, θα ζητήσω να υποχρεωθεί δικαστικά η Διοίκηση να το πράξει.

Περιττεύει να προσθέσω ότι θα προσφύγω με όλα τα νόμιμα μέσα ασκώντας τα δικαιώματά μου. Δεν είναι η πρώτη φορά που με στοχοποιούν, με το ίδιο modus operandi, συκοφαντικά κέντρα, που κατ’ επανάληψη έχουν καταδικαστεί από την Δικαιοσύνη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close