Ο γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος κ. Cesar Arevalo στην Κορινθο

0

Post του αντιδημάρχου τουρισμού Τίμου Πιέτρη

Σήμερα το πρωί με επισκέφθηκε στο γραφείο μου στο Δημαρχείο , ο γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος κ. Cesar Arevalo.

Ο Cesar είναι παραγωγός, σκηνοθέτης και οικοδεσπότης της αμερικανικής εκπομπής, Azul Night. Η εκπομπή προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2010 στο MundoFox.

Σήμερα, η δημοφιλής ψυχαγωγική εκπομπή προβάλλεται τα Σάββατα στις 12:00 μ.μ. στο Univision και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνών υψηλού προφίλ, όπως ο Daddy Yankee, ο Enrique Iglesias, ο 50Cent, ο Pitbull και η Ellie Goulding.

Ο Arevalo έχει πάρει συνέντευξη από δεκάδες διασημότητες. Διατηρεί τους θεατές ενημερωμένους για τις τελευταίες ειδήσεις της ποπ κουλτούρας, ωστόσο, είναι πιο γνωστός για το ότι δίνει στους επισκέπτες του ένα εξατομικευμένο μάθημα χορού Salsa. Αξιοσημείωτοι συνεργάτες του η Camila Cabello, η Ciara και η Emily Kinney της σειράς AMC The Walking Dead.

Αυτές τις μέρες είναι στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κορινθία για επαγγελματικούς λόγους ,μένει στο παραλιακό COSTA VASIA Seaside Suites and Apartments , και είναι εντυπωσιασμένος απο την φυσική ομορφιά αλλά και την ιστορία του Δήμου αλλά και του Νομού μας !

Του έδειξα την δουλειά που κάναμε ως νέα δημοτική αρχή για την τουριστική προώθηση του Δήμου μας στην Ελλάδα για το 2020 και ενθουσιάστηκε με την παρουσία μας στο διαδίκτυο ( ιστοσελίδα , social media κτλπ ) , όσο και με τις τηλεοπτικές μας εμφανίσεις σε ΜΜΕ Εθνικής Εμβέλειας !

Εύχομαι στο μέλλον να έχουμε μια εποικοδομητική συνεργασία με σκοπό την προώθηση του δήμου μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο , στοχευμένα , σε πολιτείες της Αμερικής !

Leave a Reply