Νέο ρεκόρ πωλήσεων για τη JYSK στην Ελλάδα

0

Με μια αύξηση τζίρου της τάξεως του 57, 6%, η JYSK στην Ελλάδα έσπασε ένα νέο ρεκόρ πωλήσεων το οικονομικό έτος 2018/19.

Ένας διαρκώς αυξανόμενος αριθμός πελατών στην Ελλάδα επιλέγουν τη Σκανδιναβική αλυσίδα καταστημάτων JYSK για τις αγορές τους σε προϊόντα για τον ύπνο και το σπίτι, online ή σε κάποιο φυσικό κατάστημα.

Ως αποτέλεσμα, η JYSK στην Ελλάδα πέτυχε την υψηλότερες πωλήσεις από την είσοδό της στην Ελληνική αγορά με ένα τζίρο που φτάνει τα 32,1 εκατομμύρια ευρώ.

O κος Sandor Szimeiszter, Country Manager JYSK Ελλάδας δήλωσε σχετικά με τα αποτελέσματα: «Αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος για αυτό το αποτέλεσμα που είναι μια απόδειξη ότι οι πελάτες εμπιστεύονται τη JYSK και τους αρέσει η πρότασή μας, ταυτόχρονα όμως είναι και μια απόδειξη των ικανοτήτων της Ελληνικής ομάδας των υπαλλήλων της JYSK η οποία κατάφερε να διαχειριστεί με επιτυχία αυτή την αλματώδη ανάπτυξη σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό περιβάλλον».

Ειδικά σε κατηγορίες όπως έπιπλα και στρώματα οι πωλήσεις εμφάνισαν αξιοσημείωτη ανάπτυξη το οικονομικό έτος που τελείωσε στις 31 Αυγούστου.

«Είμαστε πιο κοντά στους πελάτες μας και περισσότερο καινοτόμοι από τους ανταγωνιστές μας, συνδυάζοντας ιδανικά τα φυσικά καταστήματα και το e-shop, αλλά όπως ανέφερα πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η δυνατή ομάδα υπαλλήλων της JYSK Ελλάδας που με τον επαγγελματισμό, την σκληρή δουλειά και τη δέσμευσή τους συνεισφέρουν καθοριστικά στην ανάπτυξη της JYSK στην Ελλάδα» αναφέρει ο κος Szimeiszter, σχετικά με τους λόγους της επιτυχίας της JYSK στην χώρα μας.

Το νέο ρεκόρ πωλήσεων της JYSK στην Ελλάδα είναι μέρος της γενικότερης επιτυχημένης πορείας του ομίλου JYSK, ο οποίος δραστηριοποιείται με περισσότερα από 2.800 καταστήματα σε 52 χώρες και ανακοίνωσε ρεκόρ πωλήσεων με το συνολικό τζίρο να φτάνει τα 3,794 δισεκατομμύρια ευρώ και το EBIT τα 436 εκατομμύρια ευρώ.

Το πρώτο κατάστημα JYSK στην Ελλάδα άνοιξε το Σεπτέμβριο του 2015 στην Αθήνα και τώρα η JYSK διαθέτει 31 καταστήματα και απασχολεί 265 υπαλλήλους στην Ελλάδα.

Αποτελέσματα JYSK Ελλάδας για το 2018/2019

Τζίρος: 32,1 εκ. EUR.
Αύξηση από το 2017/2018: 57,6%
Σχετικά με τη JYSK στην Ελλάδα

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Ελλάδα το 2015.
Κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2018/2019 η JYSK άνοιξε 10 νέα καταστήματα στην Ελλάδα.
Η JYSK διαθέτει τώρα 31 καταστήματα και απασχολεί 265 υπαλλήλους στην Ελλάδα.
Στοιχεία Επικοινωνίας

Sandor Szimeiszter, Country Manager, JYSK Ελλάδας: ssz@jysk.com

Η JYSK είναι μια διεθνής αλυσίδα καταστημάτων με σκανδιναβικές ρίζες, η οποία πουλάει τα πάντα για το σπίτι. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στη Δανία το 1979 και σήμερα η JYSK μετράει πάνω από 2.800 καταστήματα και 23.000 υπαλλήλους σε 52 χώρες. Στη Γερμανία και την Αυστρία, τα καταστήματα ονομάζονται Dänisches Bettenlager – στον υπόλοιπο κόσμο JYSK. Η JYSK είναι ιδιοκτησία της οικογένειας στην οποία ανήκει το Lars Larsen Group που περιλαμβάνει πολλές εταιρείες με συνολικό ετήσιο τζίρο 4,25 δισεκατομμυρίων ευρώ. Ο τζίρος της JYSK ανέρχεται στα 3,794 δισεκατομμύρια ευρώ.

Απάντηση