Νέο εξώδικο Μενεγάκη σε Λυμπέρη μετά την αγωγή!

0

neo-ekswdiko-menegaki-se-lumperi-meta-tin-agwgi.w_l

Η Ελένη Μενεγάκη μετά το πρώτο εξώδικο, τα ασφαλιστικά μέτρα και την αγωγή σύμφωνα με την οποία απαιτεί αποζημίωση που θα λάβουν τα ανήλικα παιδιά της, τώρα στέλνει εκ νέου εξώδικο στηνΈλενα Μακρή-Λυμπέρη, ώστε να ξεκαθαρίσει το ποσό της απαίτησης.

Η παρουσιάστρια σύμφωνα με το εξώδικό της (που αναρτήθηκε στο Elena’s diary blog) απαιτεί με την αγωγή της 30 χιλιάδες ευρώ για κάθε παιδί της και όχι 90 χιλιάδες ευρώ, όπως αρχικά είχε δημοσιοποιηθεί και λέει ότι το ποσό το που ζητάει θα πληρωθεί από έναν από τους τρεις εναγόμενους (την εκδοτική εταιρία Alpha editions, την Έλενα Μακρή Λυμπέρη ως εκδότρια και τον Άρη Καβατζίκη ως αρχισυντάκτη, όπως γράφει), όποιον εκείνη και ο Γιάννης Λάτσιος αποφασίσουν.

Το νέο εξώδικο της Ελένης Μενεγάκη
Το νέο εξώδικο της Ελένης Μενεγάκη

Τη δημοσίευση του εξωδίκου ακολουθεί το παρακάτω κείμενο:

«Συμμορφούμενη με την ως άνω εξώδικη δήλωση, θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι το ποσόν το οποίο αιτούνται η κ. Μενεγάκη και ο κ. Λάτσιος, αμφότεροι ως ασκούντες τη γονική μέριμνα των ανήλικων τέκνων τους, με την από  4-3-2015 αγωγή τους κατά 1) της εταιρείας “ALPHA EDITIONS Α.Ε.”, όπως αυτή νόμιμα εκπροσωπείται, 2) της Έλενας Μακρή-Λυμπέρη και 3) του Άρη Καβατζίκη, εκδότριας και διευθυντή σύνταξης, αντίστοιχα, του περιοδικού “HELLO!”, είναι συνολικά 90.000 ευρώ και για τα τρία ανήλικα τέκνα τους (3 τέκνα επί 30.000 ευρώ) και όχι 270.000 ευρώ (3 τέκνα επί 30.000 ευρώ για καθένα εναγόμενο), όπως εκ παραδρομής γράφτηκε. Τα ανωτέρω χρήματα, σε περίπτωση θετικής έκβασης της αγωγής για τους ενάγοντες (κ. Μενεγάκη και κ. Λάτσιο), μπορεί να πληρωθούν από έναν από τους τρεις εναγόμενους (εταιρεία  “ALPHA EDITIONS A.E.”, κ. Μακρή ή κ. Καβατζίκη), τον οποίο και θα καθορίσουν οι ενάγοντες (κ. Μενεγάκη και κ. Λάτσιος)».

thetoc.gr

Leave a Reply