Πολιτική

Νέα κόντρα Χ.Α. – Κυριαζίδη

Νέα ένταση προκλήθηκε πριν από λίγο στη βουλή μεταξύ της Χρυσής Αυγής και του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη.

Αφορμή αποτέλεσε το γεγονός ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς είπε από το βήμα της βουλής : «Η Χρυσή Αυγή γνωρίζει την προβοκατόρικη  χωροφυλακίστικη τακτική σας λίγες μέρες προτού φέρετε τα μέτρα στη βουλή, προτού να υπογράψετε  με την τρόικα»

Ο Δημήτρης Κυριαζίδης πήρε το λόγο, υπογραμμίζοντας ότι ο κ. Παππάς αναφέρθηκε στον ίδιο. «Επειδή υπηρέτησα 35 χρόνια στην αστυνομία, είμαι περήφανος. Αν κάποιοι το θεωρούν μεμπτό είναι δικό τους θέμα» και ζήτησε από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής να ανακαλέσει.

«Καλό θα ήταν το επιστημονικό συμβούλιο της βουλής να κάνει και ένα επιστημονικό κέντρο IQ και ας μετρηθούμε όλοι», απάντησε ο Χρήστος Παππάς.

Η απάντηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής προκάλεσε την αντίδραση του Αθανάσιο Νάκο που προεδρεύει της συνεδρίασης, ο οποίος τόνισε ότι δεν πρέπει να λέγονται τέτοια πράγματα στη βουλή και ότι πρέπει να υπάρχει αυτοσυγκράτηση.

Το μεσημέρι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ξεσηκώθηκαν όταν ο Δημήτρης Κυριαζίδης, αναφέρθηκε στα γεγονότα της Ραφήνας και παρουσίασε φωτογραφίες που δείχνουν βουλευτές της Χρυσής Αυγής να χρησιμοποιούν της ελληνικές σημαίες σε συμπλοκές κατηγορώντας τους ότι «κάνατε το ιερό μας σύμβολο σκουπόξυλο και σφουγγαρόπανο». Ο Ηλίας Κασιδιάρης μάλιστα τον αποκάλεσε «γελοίο».

 

Δείτε τα βίντεο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close