Μουσικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ψυχικού ¨Η ΕΥΤΕΡΠΗ” – Συναυλία Αφιέρωμα σε Νέους Καλλιτέχνες

0
Η ανακοίνωση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος.
Υπερήφανος σαν δάσκαλος που οι αγαπημένοι μου μαθητές παρουσιάζουν για πρώτη φορά έργα τους!
Η Μυρτώ Κωσταροπούλου από την τάξη Μουσικής Σύνθεσης του Καλογεροπούλειου Ωδείου/Ιδρύματος Τεχνών και Πολιτισμού και ο Γιώργος Κασιμάτης από τα ανεξάρτητα μαθήματα Μουσικής Σύνθεσης συμμετέχουν στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως συνθέτες στην καθιερωμένη ετήσια συναυλία του μουσικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Ψυχικού ¨Η ΕΥΤΕΡΠΗ”, “Αφιέρωμα σε Νέους Καλλιτέχνες”, την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου στις 20:00 στο θέατρο της Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών στο Ψυχικό.
Ανάμεσα σε νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες, ερμηνευτές και δημιουργούς θα συμμετέχουν με το εξής πρόγραμμα:
Μυρτώ Κωσταροπούλου: “Summer Barcarolle”, μέρος της τετραμερούς σουίτας “Seasons for String Orchestra” ” για ορχήστρα εγχόρδων op.07
Γιώργος Κασιμάτης: “Modern Zoo and the Pile of Meaning” Τέσσερεις από τις έξι μινιατούρες για σόλο πιάνο (2019).
Ευχαριστούμε την Ορχήστρα Νέων Ψυχικού και τον ανερχόμενο αρχιμουσικό Θεολόγο Κουβάτη καθώς και τον ταλαντούχο πιανίστα Άγι Καλαβρυτινό για τις ερμηνείες των έργων!
 
Σας περιμένουμε!
Η Μυρτώ Α.Κωσταροπούλου είναι Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ και διδάκτωρ Φιλοσοφίας ΕΚΠΑ. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Ασχολείται με τη μουσική από νεαρή ηλικία. Παίζει πιάνο και έχει πτυχίο Ανωτέρων Θεωρητικών, ενώ συνεχίζει τις σπουδές της στη μουσική σύνθεση στο Καλογεροπούλειο Ωδείο με καθηγητή τον Παναγιώτη Θεοδοσίου.
Ο Γιώργος Κασιμάτης είναι συνθέτης σύγχρονης και κλασικής μουσικής. Σπούδασε ντραμς και παραδοσιακά κρουστά δίπλα στον Άλμπερτ Παναγιωτόπουλο και πήρε το δίπλωμά του το 2015. Παρακολούθησε μαθήματα θεωρητικής μουσικής και σπούδασε τζαζ αρμονία, καθώς και μοντέρνα και κλασική σύνθεση με τον Παναγιώτη Θεοδοσίου. Είναι φοιτητής στο Οικονομικό τμήμα του Παντείου Πανεπιστημίου στην Αθήνα. Έχει λάβει μέρος σε πολλούς μουσικούς διαγωνισμούς και εκδηλώσεις ως ερμηνευτής, παίζοντας ντραμς, πιάνο, ακουστική κιθάρα και ελληνικά λαϊκά μουσικά όργανα. Εκτός από τα ανεξάρτητα έργα του, συνέθεσε επίσης μουσική για μικρού μήκους ταινίες κινουμένων σχεδίων.

Leave a Reply