Μητρόπουλος: Υπερβάλαμε προεκλογικά

0

mitropoulos-eurokinissi-giorgos-kontarinis-708_6

Την αναγνώριση πως ο ΣΥΡΙΖΑ είχε υποπέσει σε υπερβολές κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου έκανε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος.

«Είχαμε υπερβάλει στην προεκλογική περίοδο» δήλωσε χαρακτηριστικά το πρωί της Πέμπτης για να προβεί αμέσως μετά σε μια δήλωση με πολλά υπονοούμενα για τη στάση που θα κρατήσει στη Βουλή όποτε και αν έρθει προς ψήφιση η συμφωνία με τους δανειστές. «Ο Θεός να μου δώσει δύναμη να μη δειλιάσω αλλά μέχρι τότε θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου να πείσω τον πρωθυπουργό να μη φέρει άγρια μέτρα προς ψήφιση» είπε ο κ. Μητρόπουλος.

Όσον αφορά στη διαπραγμάτευση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι βρισκόμαστε στην πιο δεινή θέση όλης αυτής της περιόδου κατηγορώντας τους δανειστές ότι «δεν διαπραγματεύονται, θέτουν τελεσίγραφα και εκβιάζουν» καθώς ζητούν «ακύρωση της λαϊκής εντολής και μέτρα πρωτοφανούς αγριότητας». «Εγώ βλέπω σκηνικό πλήρους αδιεξόδου» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Μητρόπουλος: Υπερβάλαμε προεκλογικά | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/206475/mitropoylos-ypervalame-proeklogika#ixzz3a5U6bwwi

Leave a Reply