Επικαιρότητα

Μια οφειλόμενη απάντηση…

Σαν υπεύθυνος ενημερωσης του eKorinthos οφείλω μια απάντηση σε ένα δημοσίευμα.
Κύριε όταν στο eKorinthos έχουμε αναλάβει την ενημέρωση άνω των 1500 Κορίνθιων ημερησίως οφείλουμε πριν αναρτήσουμε κάτι να έχουμε ελέγξει καλά τις πληροφορίες μας. Έτσι είναι αυτονόητο ότι κάποια θέματα είδικά όταν αυτά μπορούν να προκαλέσουν ζημιά σε επιχειρήσεις ή σε ολόκληρες πόλεις δεν τα βάζουμε χωρίς να είμαστε απολύτως σίγουροι.
Σε αντίθεση με σας δεν έχουμε τη διάθεση να στέλνουμε στο ταμείο ανεργίας εργαζόμενους επιχειρήσεων προκειμένου να ικανοποιήσουμε τον εγωισμό μας.

Υ.Γ Παω σε εκδηλωσεις γιατί δεν είμαι σε κανενός το payroll , δεν πουλώ DVD αναδεικνύω το ντόπιο πολιτισμό και δε ντρέπομαι για αυτό…

Θύμιος Τσαρμπός.

One Comment

  1. Και για αυτό σε κάνουμε παρέα…. φίλε Θύμιο, γιατί μπορείς ακόμα να είσαι αντικειμενικός, σε μια εποχή που η αμεροληψία έχει αντικατασταθεί από τη μετριότητα και ευθυκρισία από συμφέρον.
    Ξέρω ότι ίσως ακούγομαι ακόμα και ρομαντικός αλλά πίστεψε με ότι υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα που έρχεται ανθρώπους όπως εσύ που βάζουν το δημόσιο συμφέρον πάντα πάνω από το ατομικό.
    Οπότε μη πτοείσαι συνέχισε έτσι το δύσκολο και ανηφορικό δρόμο που διάλεξες γιατί στο κάτω-κάτω φίλε δεν είσαι μόνος……..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close