Με ομιλία από τον Πρόεδρο του Ιατρικού συλλόγου Κορινθίας ξεκινά η 2η εβδομάδα δράσεων του Corinth living streets 

0

Ξεκινά απόψε Σαββατο στις 20:30 το βράδυ στην πλατεία του Φλοίσβου (τέρμα Κολοκοτρώνη) η 2η εβδομάδα δράσεων του του Corinth Living Streets – “Dream, Schedule and Enjoy the Experience”. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που έχουν διάρκεια έως την επόμενη Κυριακή 28 Αυγούστου, ξεκινά με ομιλία και προβολή ταινίας με αντικείμενο την υγειονομική κρίση. Ομιλία θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας κ.Χρυσοβαλάντη Μέλλο στις 20:30 και θα ακολουθήσει προβολή μικρών ιστοριών με αντικείμενο την πανδημία από το Harvard Study Center.

Για τη διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων έχουν ληφθεί τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας από την πανδημία COVID-19. Συντονιστής του έργου είναι το Ευρωπαϊκό Δίκτυο «Energy Cities», το οποίο αποτελεί και επικεφαλής του Γραφείου του Συμφώνου των Δημάρχων. Την υλοποίηση του Living Streets έχουν αναλάβει η ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ στην Ελλάδα, το Δίκτυο Terra Hub στην Κροατία και το Δίκτυο OesteSustentável στην Πορτογαλία.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα εκδηλώσεων Corinth Living Streets (Living Street Νο2) στο Φλοίσβο Κορίνθου από το Σάββατο 21 έως την Κυριακή 28 Αυγούστου 2021

Απάντηση