Με αυτούς ξεκινά τη χρονιά η ΑΕΚ

0

AEK1_617_355

Η νέα σεζόν για την ΑΕΚ ξεκινάει αύριο, με την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, από την οποία θα λείπουν οι υπό αποχώρηση Ρόβας, Ντούνης, Σαρρής και Καραγκιολίδης.

Απών θα είναι και ο Φαγιέ που έχει υποχρεώσεις με την εθνική Σενεγάλης, καθώς και ο Βάργκας που εξασφάλισε επιπλέον άδεια, λόγω της συμμετοχής του στο Copa America.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Στις οχτώ το πρωί της Δευτέρας κεκλεισμένων των θυρών είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν 2015-16.

Σε σχέση με το υπάρχον ρόστερ θα απουσιάσουν οι Φώτης Καραγκιολίδης, Γιώργος Σαρρής, Βασίλης Ρόβας και Μάρκος Ντούνης στους οποίους έχει δοθεί άδεια μέχρι τις 19 Ιουλίου καθώς και ο Αμπλαγιέ Φαγιέ που έχει υποχρεώσεις με την ολυμπιακή ομάδα της Σενεγάλης. Από τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές θα απουσιάσει ο Ρόναλντ Βάργκας, που έχει μεγαλύτερη άδεια, και θα αναχωρήσει αύριο το πρωί από τη χώρα μας.

Το απόγευμα στις 18.30 θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός και την προπόνηση, που θα αρχίσει στις 19.00, θα μπορέσουν να την παρακολουθήσουν οι εκπρόσωποι του Τύπου.

Απάντηση