Επικαιρότητα

Κυκλοφόρησε το iPhone 5 μαϊμού… από την Κίνα με αγάπη

Για τους ανυπόμονους Ασιάτες fan της Apple, που δε μπορούν να περιμένουν να βγει επίσημα στα καταστήματα το νέο iPhone 5, οι δαιμόνιοι Κινέζοι κατασκευαστές διέθεσαν στην αγορά μία απομίμηση της πολυαναμενόμενης συσκευής της Apple, στην οποία μάλιστα έβαλαν λογισμικό Android!

Η συσκευή αυτή, έχει την πρωτότυπη (!) ονομασία Goophone 5 και είναι (σχεδιαστικά τουλάχιστον) πιστή αντιγραφή, αφού διαθέτει ακόμη και το νέο δίχρωμο design που θα έχει και το iPhone 5 καθώς και ένα μικροτσιπ, αγνώστου ακόμα τύπου.

Έχει ακόμη μία φωτογραφική μηχανή 5 megapixel στο πίσω μέρος και 1,3 megapixel στο μπροστά, αντιγράφοντας πιστά όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός iPhone.

Όλα; ε,σχεδόν όλα, αν λάβουμε υπ’ οψιν ότι το Goophone 5 θα τρέχει λογισμικο Android, παντρεύοντας έτσι (εν αγνοία τους) τις δύο μεγάλες αντίπαλες εταιρίες.

Το πόσο στοιχίζει και που ακριβώς διατίθεται παραμένει ακόμα ένα μυστήριο, Τιμολόγηση και διαθεσιμότητα παραμένουν ένα μυστήριο, αλλά η εφευρετική και θρασύτατη Shanzhai biz που υπογράφει το Goophone 5, δε φαίνεται να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τα πνευματικά δικαιώματα, αδιαφορώντας για τη δικαστική απόφαση που ήδη εκκρεμεί για την Samsung

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close