Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Στην αγκαλιά της Κρήτης, δίπλα στην Μαρίκα του

0

“Αθάνατος”! Με μαντινάδα και ριζίτικο αποχαιρέτισαν τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη οι Κρήτες
– Λύγισε και αποχώρησε για λίγο η Ντόρα Μπακογιάννη αλλά επέστρεψε για την ταφή του πατέρα της
– Ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος, άφησε πάνω στο φέρετρο την αγαπημένη κατσούνα του παππού του
– Ο επικήδειος της Ντόρας Μπακογιάννη που έκανε την Ελλάδα να κλάψει: “Ψηλέ, περήφανε πατέρα μου, σήκω πάνω γιατί άδειασε ο τόπος”
– “Έχουν έρθει φίλοι πολλοί και δεν πάει να τους πω ότι απόθανες” – Που να βρώ τη δύναμη να σε αποχαιρετίσω;” είπε με ραγισμένη από τη συγκίνηση φωνή

Η Κρήτη “αγκαλιάζει” για πάντα τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ένα από τα πιο γνωστά “τέκνα” της. Στα Χανιά, τη γενέτειρά του, δίπλα στην αγαπημένη σύντροφο της ζωής του Μαρίκα, θα ταφεί σήμερα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Πριν ταφεί στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ, με θέα στο Ακρωτήρι, τον πρώην πρωθυπουργό θα έχουν αποχαιρετίσει οι συντοπίτες του.

Από το βράδυ της Τετάρτης (31.05.2017), όταν έφτασε με C-130 στο αεροδρόμιο της Σούδας και από εκεί στο ναό της Αγίας Μαγδαληνής, πλήθος κόσμου πέρασε για να πει το δικό του τελευταίο αντίο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της αγρυπνίας, δίπλα στο φέρετρο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που είναι πάντα τυλιγμένο με την ελληνική σημαία, ήταν κάποιο από τα εγγόνια του. Δεν τον άφησαν ποτέ μόνο. Και νωρίς το πρωί, έφτασε ο πιστός συνεργάτης του, ο άνθρωπος που ήταν πάντα δίπλα του, ο Μανούσος Γρυλάκης.

Δειτε εδω

Απάντηση