Ξεχάστε ότι ξέρατε: Οι άνδρες προτιμούν τις έξυπνες γυναίκες με καμπύλες

0

oi-andres-protimoun-tis-eksupnes-gunaikes-me-kampules.w_l

Οι άνδρες δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στη νοημοσύνη από οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό μιας γυναίκας όταν επιλέγουν τη σύντροφο της ζωής τους, αναφέρει έρευνα του David Bainbridge,καθηγητή του κορυφαίου Πανεπιστημίου Κέιμπριτζ.

Κι όμως, όσο κι αν αυτό σας ακούγεται περίεργο, η εξυπνάδα και ηνοημοσύνη μετρά πολύ περισσότερο από τα στήθη και τα μακριά λεπτά πόδια, όταν οι άνδρες επιλέγουν τη σύντροφό τους. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από επιστημονική έρευνα ετών,όπου τονίζεται ότι αν και το πλούσιο στήθος και τα μακριά πόδιαείναι η επιτομή της θηλυκότητας, δεν μετρούν όσο το μυαλό μιας γυναίκας όταν οι άνδρες αναζητούν τη μητέρα των παιδιών τους.

Η νοημοσύνη το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό

Ο καθηγητής αναφέρει ότι η νοημοσύνη είναι μακράν το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό για τους άνδρες που αναζητούν μια μακροχρόνια σύντροφο, επειδή αποδεικνύει ότι η γυναίκα αυτή είναι πιο πιθανό να γίναι και μια υπεύθυνη μητέρα.

Αυτό σημαίνει επίσης, ότι η γυναίκα αυτή ανατράφηκε από ευφυείς γονείς και έτσι θα φροντίσει να μεγαλώσει με τον ίδιο τρόπο και το δικό της παιδί.

Ο καθηγητής τόνισε ότι οι άνδρες δεν νοιάζονται τόσο για ταμεγάλα γυναικεία στήθη αρκεί να είναι συμμετρικά, ενώ όσον αφορά στα πόδια των γυναικών, θέλουν να μην είναι στραβά.

«Το κύριο πράγμα που οι άνδρες ψάχνουν είναι η νοημοσύνη» λέει ο καθηγητής. «Οι έρευνες έχουν δείξει ξανά και ξανά ότι αυτό είναι το πρώτο πράγμα που ψάχνουν οι άνδρες».

Παράλληλα, οι άνδρες αναζητούν τη συμμετρία στο πρόσωπο και στα χαρακτηριστικά του σώματος, τα οποία προδίδουν καλά γονίδια.

Επίσης, μελέτες έχουν δείξει ότι όταν οι άνδρες είναι 4 -5 χρόνια μεγαλύτεροι από τις συντρόφους τους κάνουν πιο πετυχημένες σχέσεις.

Στους άνδρες αρέσουν οι γυναίκες με καμπύλες

Ενα άλλο στοιχείο που τονίζει ο καθηγητής είναι ότι στους άνδρεςαρέσουν οι γυναίκες με καμπύλες με αισθησιακούς μηρούς,που η μέση τους είναι πιο λεπτή από την περιφέρειά τους, γιατί αυτό σημαίνει ότι είναι υγιείς και ικανές να κυοφορήσουν ένα μωρό.

Η έρευνα αυτή αναφέρεται στο βιβλίο του καθηγητή David Bainbridge: «Curvology: Η προέλευση και η δύναμη του γυναικείου σώματος».

 

 

Πηγή: Telegraph

Leave a Reply