Κουκουλόπουλος: Υπάρχουν φωτογραφίες του Τσίπρα με Γιάννα Αγγελόπουλου και Μαριάννα Λάτση

0

Π. Κουκουλόπουλος

Να τις καταθέσετε, αλλιώς συκοφαντείτε, απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ – Τι υποτίθεται ότι είχε συμβεί στο πριβέ club «Salon de Bricolage» στο Κολωνάκι

«Φωτιά» στη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό επιχείρησε να βάλει ο κ. Πάρις Κουκουλόπουλος αποκαλύπτοντας ότι υπάρχουν φωτογραφίες που εμφανίζουν τον Αλέξη Τσίπρα να συντρώγει στο κλειστό κλάμπ του Κολωνακίου Salon de Bricolage με τις κυρίες Γιάννα Αγγελοπούλου και Μαριάννα Λάτση.

Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης απαντώντας στον κ. Νίκο Βούτση ο οποίος νωρίτερα κατηγόρησε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για διαπλοκή είπε: «Μιλήσατε για διαπλοκή. Στο σαλόνι του Bricolage ο αρχηγός σας με δύο κυρίες απεμπλοκή έκανε; Υπάρχουν φωτογραφίες!».

Η φράση του αναπληρωτή υπουργού του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε αμήχανες αντιδράσεις στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ορισμένους να του απαντούν: «Να τις καταθέσετε, αλλιώς αυτά που λέτε είναι συκοφαντία».

Ο κ. Κουκουλόπουλος απάντησε: «Να το διαψεύσει ο κ.Τσίπρας το βράδυ και μετά θα έρθουν και οι φωτογραφίες».

Πέραν αυτού ο αναπληρωτής υπουργός σύνδεσε την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας με τις διαπραγματεύσεις για την αντιμετώπιση του χρέους. «Καθαρή εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας χωρίς συμφωνίες και συναλλαγές με μια μικρή παράταση του προγράμματος. Ενας μήνας χρειάζεται για να είναι ασφαλής η χώρα» είπε. Πρόσθεσε όμως πως σε περίπτωση αδυναμίας εκλογής ΠτΔ οι εκλογές θα φέρουν βαρύτατο τίμημα όπως είχε συμβεί με τις διπλές εκλογές του 2012.

Διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ

Απο το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνουν ότι έχουν ήδη διαψεύσει τρεις φορές τις σχετικές πληροφορίες κάνοντας μάλιστα συγκεκριμένη αναφορά στο μέσο που τις έγραψε.

Το δείπνο στο Salon de Bricolage

Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν διαψευστεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, περί τα τέλη Νοεμβρίου ο Αλέξης Τσίπρας είχε πριβέ δείπνο στο «members only» club, προσκεκλημένος της Γιάννας Αγγελοπούλου και της Μαριάννας Λάτση.

Leave a Reply