Επικαιρότητα

Κουίκ:»Χθες το βίωσα»

«Το γεγονός, ως γεγονός, της ρίψης χημικών με βαρελάκι, ένα μέτρο από το πρόσωπό σου, αναίτια, είναι πέρα για πέρα καταδικαστέο. Θα έλεγα και εγκληματικό» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Τέρενς Κουίκ στην ανακοίνωση του για την χθεσινή εναντίον του ρίψη χημικών με βαρελάκι και συνεχίζει:

«Χθες βίωσα αυτό που κατέγραφα δημοσιογραφικά τόσα χρόνια και που υφίσταντο άπειρες περιπτώσεις συμπολιτών μου. Παρ’ όλα αυτά, δεν σκοπεύω να βάλω μπροστά νομικές διαδικασίες ή να ζητήσω από τη πλευρά μου Διοικητική Έρευνα. Δεν έχει νόημα. Αντ’ αυτών, σήμερα θα ζητήσω από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. να συναντήσω και τον αστυνομικό των ΜΑΤ που πέταξε το βαρελάκι, αλλά και τον επικεφαλής τους, για να συζητήσω κάποια πράγματα μαζί τους.

Αντιλαμβάνομαι ότι σαφώς το θέμα δεν είναι προσωπικό, αλλά γενικότερης θεώρησης του ποιοι αστυνομικοί στρατεύονται στα ΜΑΤ, με ποια εκπαίδευση και με ποιες εργασιακές συνθήκες. Και, βεβαίως, από το κοινοβουλευτικό μου μετερίζι, θα διερευνήσω σε βάθος τη χρησιμοποίησή τους από της εκάστοτε εξουσία με προβοκατόρικα σχέδια. Σίγουρα δεν ανακαλύπτω την πυρίτιδα, αλλά αυτό που οφείλω να κάνω, θα το κάνω. Κάποιος πρέπει επιτέλους από το Κοινοβούλιο να κάνει την αρχή».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close